GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 138

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
138/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seferoviç. Benfica bunu kolaylaştırmadığı için karmaşık bir müzakere olduğunu kanıtlıyor, ancak Mallorca imzasını almak için iyi bir konumda.

Galatasaray'a transferini kapattığı yalan. Onunla sözleşme imzalamak istiyorlar, ancak oyuncu ve Benfica ile anlaşmaları yok.

Seferovic. It is proving to be a complex negotiation since Benfica does not make it easy, but Mallorca is well positioned to get his signing.

It is false that he has closed his signing for Galatasaray. They want to sign him, but they have no agreement with the player and Benfica.

memati-yeter-ulan-yeter.gif

33 yaşındaki gomis ligin içinden geçti 40 yaşındaki seferoviç tozunu attırır ligin yeter ki sakatlık durumu olmasın.
Bizim asıl olayımız sağ bek kale ve stopere yerli oyuncu alabilmekte..Kaan Ayhan Ozan kabak Mert müldür vs yerli kim varsa stoper sağ bek üst düzey alıp diğer tüm mevkilere yabancı doldurmak olmalı..

Okan hocadan bir sihirli değnek beklentim yoktu ama en azından Boey ve ya Luyindama gibi oyuncuları kazanmaya çalışmasını beklerdim açıkcası benim için hayal kırıklığı oldu . Özellikle Boey

kaliteli futbol izlemek istiyorsak özellikle tr liginde yaş muhabbetine pek takılmamak lazım.

realin bu sezon ortasaha yaş ort. 32 civarıydı. santraforu 34 yaşında. şampiyonlar liginin içinden geçtiler. kaldı ki bizim öyle bir bütçemizde yok. kanatlarımız zaten 22-23 yaşında. bekleride genç tutarsak sıkıntı olmaz. seferovic + pedro arkalarında oliviera ile takımı 3 gömlek yukarı taşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt