GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 139

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
139/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaliteli futbol izlemek istiyorsak özellikle tr liginde yaş muhabbetine pek takılmamak lazım.

realin bu sezon ortasaha yaş ort. 32 civarıydı. santraforu 34 yaşında. şampiyonlar liginin içinden geçtiler. kaldı ki bizim öyle bir bütçemizde yok. kanatlarımız zaten 22-23 yaşında. bekleride genç tutarsak sıkıntı olmaz. seferovic + pedro arkalarında oliviera ile takımı 3 gömlek yukarı taşır.
Şimdi örnek yanlış Real Madrid'in oyuncuları dünyanın en iyi oyuncuları ve herkes Real de kalmak için sürekli çalışıyor bize gelen belli bir süre sonra salıyor dengeli kadro kurmak önemli genç de olacak tecrübeli de geri dönüşü olan oyuncu da olacak direk katkı verecek oyuncuda burda önemli olan hangi bölgeleri nasıl değerlendireceğimiz bir yandan da Hamza yunus gibi oyuncu lari sürekli 11 olmasada 18 içinde değerlendirmek de önemli

Luyindama super ligde her takimda 11 oynar. Febe ve tjk rotasyona alir. Biz toprak sahaya gondermisiz ulkesine ve stoper bakiyoruz.

Bu sezon şl de mucadele edecegimiz icin stoper lzm tabi.
afrika altyapısından stoper çıkmaz tezinin en yılmaz savunucularından biri olarak luyindamayı çoktan dehlememiz gerekirdi diyorum şahsen. şimdi artık kimse fazla para vermez, elimizde patladı

Şimdi örnek yanlış Real Madrid'in oyuncuları dünyanın en iyi oyuncuları ve herkes Real de kalmak için sürekli çalışıyor bize gelen belli bir süre sonra salıyor dengeli kadro kurmak önemli genç de olacak tecrübeli de geri dönüşü olan oyuncu da olacak direk katkı verecek oyuncuda burda önemli olan hangi bölgeleri nasıl değerlendireceğimiz bir yandan da Hamza yunus gibi oyuncu lari sürekli 11 olmasada 18 içinde değerlendirmek de önemli

anlatmak istediğim, olayın sadece yaşta bitmediği. tabi ki realin mevkisinde en iyi oyunculara sahip olduğunu biliyorum :D bu yüzden dedim ki kanatlarımız ve stoperlerimiz zaten genç, bekleri de gençleştirirsek forvet hattının 30 yaş ortalamasına sahip a kalite oyunculardan oluşması sıkıntı değil.

Gsc Efsanesi olman mizah olmalı
i-am-legend-dog.gif

Adamda bitiricilik diye bişey yok. Dan dun vuruyo. Hız yok çalım yok. Pasları olursa oluyo olmazsa ... Ya biz bunu neden aldık anlamıyorum
22 yaşında geldi bize ve ilk defa ülkesi dışına çıktı. Bu tarz adamları yetiştirmek ve bir yol haritası çizmek gerekiyor ki parlasınlar, sivrilsinler. Afrikada veya Asyada yetişmiş adamlar özellikle.

Ama bu bizim ülkede pek mümkün değil. Daha 20 gün sonra başlayacak ligi planlayamıyoruz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt