Adnan Korkut
Taçsız Kral
bence çağırmayalım hiç geriye. onların mahallede altyapı ve scout sistemi kursun bize. en azından maaş boşa işlemezCift kale maca cagirmis enistesi ve kuzenleri.
bence çağırmayalım hiç geriye. onların mahallede altyapı ve scout sistemi kursun bize. en azından maaş boşa işlemezCift kale maca cagirmis enistesi ve kuzenleri.
pedro o.s. ve sağ bek de gelince göbek atmağa başlıyabiliriz.Hazirlik maclari bunlar normaldir.Yonetim yeni hoca yeni sabirsiz ergen taraftar grubundan nefret ediyorum.Kostek degil destek olmayi ogrenin az durun bakalim kimler gelecek kimler gidecek.Elin Ispanyolu olunca sabir ediyorlar Yerli td olunca ayni oz veriyi goremiyoruz.ne yapalım?
yedek ortasaha da lazım yabancı.geri kalanı baran ve hamza olur rotasyondaseferovicpedro o.s. ve sağ bek de gelince göbek atmağa başlıyabiliriz.
Transfer olmustur belkiEkli dosyayı görüntüle 168041
Pedro icin % alalim ustat en son 65 demistinseferovicpedro o.s. ve sağ bek de gelince göbek atmağa başlıyabiliriz.
olm aynı sözleri geçen sezon başı da duyuyorduk ft yarı devre zor dayanıp kaçıp gittiHazirlik maclari bunlar normaldir.Yonetim yeni hoca yeni sabirsiz ergen taraftar grubundan nefret ediyorum.Kostek degil destek olmayi ogrenin az durun bakalim kimler gelecek kimler gidecek.Elin Ispanyolu olunca sabir ediyorlar Yerli td olunca ayni oz veriyi goremiyoruz.
Pedro icin % alalim ustat en son 65 demistin

Olsun bekleyip gorucez 2 gunluk yonetimi ve tdyi mi gondercez .2 hazirlik maci yuzundenolm aynı sözleri geçen sezon başı da duyuyorduk ft yarı devre zor dayanıp kaçıp gitti
yok canım tdyi niye gönderek, yönetim işini yapsınOlsun bekleyip gorucez 2 gunluk yonetimi ve tdyi mi gondercez .2 hazirlik maci yuzunden
Birakalimda yapsin o halde.yok canım tdyi niye gönderek, yönetim işini yapsın