GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 143

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
143/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer işinde bizim kadar didik didik edilen kimse yok. Bizim ilgilendipimiz oyuncularla transfer pazarlığının her ayrıntısını kaç istiyor ne kadar indi menajer isteği ne varsa uluorta saçılıyor.
Fb ye bakıyoruz adı geçiyor sonra hoop kap, bjk wergost muleka transferleri öyle aradaki süreç çok kısa. Ts şimdi denayerle ilgileniyormuş masliyeti isteği ne bilen yok, yarın anlaştılar derler. Bizdeki bu durum kulüp ve camia içinde ki sorunlarla ilgili bence, bu sorunu çözmemiz lazım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1657800482535.webp

Aga sen nasıl bir enkaz bıraktın bir türlü düzelmiyor.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers’ta oynayan gururumuz Tugay Kerimoğlu’nun Tottenham’a attığı muhteşem gol gazetelerin manşetlerini süsledi. Basının en çok bahsettiği Tugay için Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson’un, "On yaş daha küçük olsaydı kesinlikle onu alırdım" sözlerine yer verildi.​

Tugay çok büyük oynuyordu benimde en sevdiğim isimdir.
ben bartug tugay gibi olur diye hayal kuruyodum.yarım kaldı.keza mustafa kapı büyük hayal kırıklıgı oldu.şimdi baktıgımda kim var diyorum.belki efe akman bişeyler yapabilir.bi de u14 final maçında çok özel şeyler izlettireceğim diyen bi dağhan kahraman var.40 yılda bir gelir tugay,emre gibileri

kerem aktrukoglu basaksehirde gördüğü mumaeleden ötürü hırcın olabilir biraz.fririkiklerde sorumluluk alması da güzel.dün yunus ve hamza da kullanabilirdi ama ben yunusun frikik kullandıgına şahit olmadım hiç.hamzada altyapıda topun basına geçmezdi pek.beknaz olsa neyse.beknaz vurur her yerden

İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers’ta oynayan gururumuz Tugay Kerimoğlu’nun Tottenham’a attığı muhteşem gol gazetelerin manşetlerini süsledi. Basının en çok bahsettiği Tugay için Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson’un, "On yaş daha küçük olsaydı kesinlikle onu alırdım" sözlerine yer verildi.​

Tugay zamanında onun içinden geçen kadromuzda bahsettiği yaşlarda oynuyordu. Alsaymışya o zaman dayı.

ben bartug tugay gibi olur diye hayal kuruyodum.yarım kaldı.keza mustafa kapı büyük hayal kırıklıgı oldu.şimdi baktıgımda kim var diyorum.belki efe akman bişeyler yapabilir.bi de u14 final maçında çok özel şeyler izlettireceğim diyen bi dağhan kahraman var.40 yılda bir gelir tugay,emre gibileri
Bartugu dun hazirlik macinda oynatmis tudor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt