gs ....Hayirli olsun
gs ....Hayirli olsun
bence ülkenin gelmiş geçmiş en yetenekli ortasahası tugay kerimoğlu.arda güler tugayın yarısı olursa başarı
Daha transfer yapmadık nasil duzelsin
ben bartug tugay gibi olur diye hayal kuruyodum.yarım kaldı.keza mustafa kapı büyük hayal kırıklıgı oldu.şimdi baktıgımda kim var diyorum.belki efe akman bişeyler yapabilir.bi de u14 final maçında çok özel şeyler izlettireceğim diyen bi dağhan kahraman var.40 yılda bir gelir tugay,emre gibileriTugay çok büyük oynuyordu benimde en sevdiğim isimdir.
Akşam ne yiyeceksin?sucukcu necati vardi o nerde ya
İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers’ta oynayan gururumuz Tugay Kerimoğlu’nun Tottenham’a attığı muhteşem gol gazetelerin manşetlerini süsledi. Basının en çok bahsettiği Tugay için Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson’un, "On yaş daha küçük olsaydı kesinlikle onu alırdım" sözlerine yer verildi.
Bartugu dun hazirlik macinda oynatmis tudorben bartug tugay gibi olur diye hayal kuruyodum.yarım kaldı.keza mustafa kapı büyük hayal kırıklıgı oldu.şimdi baktıgımda kim var diyorum.belki efe akman bişeyler yapabilir.bi de u14 final maçında çok özel şeyler izlettireceğim diyen bi dağhan kahraman var.40 yılda bir gelir tugay,emre gibileri
EvetTwitter mi cöktü
Bende de yokTwitter mi cöktü
Bu adam Galatasaraylı ya Fenerli falan değil hikaye yapmasınlar medya öyle konuştu öyle gitti adamın omzunda sarı kırmızı renklendirmeli Aslan dövmesi var ama yersen FenerliMesut Özil: "Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir için savaşmak benim için onur verici olacak. Stadımızın ismi de çok özel." (Gülümseyerek)
Bu adam Galatasaraylı ya Fenerli falan değil hikaye yapmasınlar medya öyle konuştu öyle gitti adamın omzunda sarı kırmızı renklendirmeli Aslan dövmesi var ama yersen Fenerli