GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 342

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,4K
Sayfa
342/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu scout ekibi denen ekibe niye para ödüyoruz.
Müdür odasında bulunan isim yazan plaka gibi sırf gösteriş olsun diye mi bu adamları besliyoruz.
İşe yaramıyorlarsa kapatın kardeşim.
Övmeye geldi mi peş peşe haber yaptırmasını biliyorsunuz. Altı üstü tüm dünyada orta saha oynayabilecek bir insan evladını 3 senede bulamayan bir ekibin takımda yeri yok.
Ha ekip çok iyi ancak biz sallamyoruz zaten hepsini gönderdik onlar da raporları alıp millete sattı derseniz. Kalan adamların kendine saygısı yok o zaman. Bu kadar adam gittiyse ve sen kaldıysan hala sana soran yoksa ortada cidden karakter sorunu vardır.
Metin Oktay olsam bu ortamda çalışmam çok net.

bize guney amerikanin arka sokaklarinda buyumusbir 6 numara lazim , kavruk tenli ve dovmeli olursa cok iyi olur 2-3 de facasi olursa efsane olur
Hocamın wonderkidi welinton gibi mi

Melo yerine istediği hani

Ne badireler atlattık o zamanda carlinhoslar falan,gerçi 4.döneminde ziyadesiyle doyduk hocamın skuat transferlerine

Yav bu scout ekibi denen ekibe niye para ödüyoruz.
Müdür odasında bulunan isim yazan plaka gibi sırf gösteriş olsun diye mi bu adamları besliyoruz.
İşe yaramıyorlarsa kapatın kardeşim.
Övmeye geldi mi peş peşe haber yaptırmasını biliyorsunuz. Altı üstü tüm dünyada orta saha oynayabilecek bir insan evladını 3 senede bulamayan bir ekibin takımda yeri yok.
Ha ekip çok iyi ancak biz sallamyoruz zaten hepsini gönderdik onlar da raporları alıp millete sattı derseniz. Kalan adamların kendine saygısı yok o zaman. Bu kadar adam gittiyse ve sen kaldıysan hala sana soran yoksa ortada cidden karakter sorunu vardır.
Metin Oktay olsam bu ortamda çalışmam çok net.
Öyle bir ekip ve sistem olduğunu düşünmüyorum.
Piyasadaki isimler ya herkesin bildiği geçmişteki isimler ya da menajer kucağı.
Emre Utkucan'ın FM kariyeri yaptığından ve arada bir orada çıkan isimleri fısıldadığından şüpheleniyorum :D

Rencide etmiyim diyosun yani öyle mi knk @Sami Karakoç 😂
Her iki şahısta personelim olur. Sami'yi de kardeşim gibi severim.
Mevzuyu bana anlattı. Ben bi dinleyiciyim.
Bu şu demek değil ki; buraya geleceksiniz, mekanımıza davet edeceğiz, burada bize kinayeli kinayeli laflar sokacaksınız.
Yok tabldot yemem yok mundar. Yani, adam zaten olayı düzeltmek için mevzuyu açıyor. Ama siz düzeysiz bir konuşma yapıyorsunuz.
Yani kusura bakmayın ama sizinde karşınızda da çocuk yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt