Köfte yedim motzum kola ile. Sen ne yedin
tavuk pirzola
Köfte yedim motzum kola ile. Sen ne yedin
sinyor terimCicaldau'yu bize kitleyeni transfer etmek lazım iyi kitledi.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sk ne knkEvanderi begenmeyenler yarin cok pisman olacaklar , bu gozler CICALDAU > EVANDERI GORDUUUU !!!! SK.
Zengin adamın hali başka oluyor tabitavuk pirzola
mesaj ulasti hocam , isme gerek yok.Sk ne knk
Hocamın wonderkidi welinton gibi mibize guney amerikanin arka sokaklarinda buyumusbir 6 numara lazim , kavruk tenli ve dovmeli olursa cok iyi olur 2-3 de facasi olursa efsane olur
Zengin adamın hali başka oluyor tabi
Hocamın wonderkidi welinton gibi mi
Melo yerine istediği hani
Ne badireler atlattık o zamanda carlinhoslar falan,gerçi 4.döneminde ziyadesiyle doyduk hocamın skuat transferlerine
sabah karakolda aksam macta oyle topcu istiyorum , yani agresif futbolcu Jozef gibi mesalaHocamın wonderkidi welinton gibi mi
Melo yerine istediği hani
Ne badireler atlattık o zamanda carlinhoslar falan,gerçi 4.döneminde ziyadesiyle doyduk hocamın skuat transferlerine
herrera ne alemde acabaEvet, Gueye'den ümidimizi kesebiliriz.
"PSG’nin Japonya Turu kafilesi açıklandı. Idrissa Gueye kadroda. Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Rafinha, Layvin Kurzawa ve Julian Draxler gibi isimler ise kadroda yok."
Öyle bir ekip ve sistem olduğunu düşünmüyorum.Yav bu scout ekibi denen ekibe niye para ödüyoruz.
Müdür odasında bulunan isim yazan plaka gibi sırf gösteriş olsun diye mi bu adamları besliyoruz.
İşe yaramıyorlarsa kapatın kardeşim.
Övmeye geldi mi peş peşe haber yaptırmasını biliyorsunuz. Altı üstü tüm dünyada orta saha oynayabilecek bir insan evladını 3 senede bulamayan bir ekibin takımda yeri yok.
Ha ekip çok iyi ancak biz sallamyoruz zaten hepsini gönderdik onlar da raporları alıp millete sattı derseniz. Kalan adamların kendine saygısı yok o zaman. Bu kadar adam gittiyse ve sen kaldıysan hala sana soran yoksa ortada cidden karakter sorunu vardır.
Metin Oktay olsam bu ortamda çalışmam çok net.

Her iki şahısta personelim olur. Sami'yi de kardeşim gibi severim.Rencide etmiyim diyosun yani öyle mi knk @Sami Karakoç![]()