GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 343

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,4K
Sayfa
343/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Pedro transferinde oyuncu ile anlaştık , ama takımı ile anlaşamadık. Takımı bence 6,5 un altına inmedi büyük ihtimalle. Biz de 30 yaşında bir oyuncuya o paraları vermek istememiş olabiliriz . Yoksa Alı Koç da ne kadar zengin olursa olsun parayı yoldan toplamıyor . 4,2 milyon Euro ya anlaşılan bir oyuncuya gidip neden yarısı kadar fazla teklif yapsın
Yoldan toplamıyorlar da Acun veriyor. Ozan + Allahyar'ın yarısına 7.5m€ verdi.

Gs yönetiminin istediği 11! Stopersaray!

lineup.png

Pedro mevzusu su renktas:

Biz Cagliariyle 4.5m euro bonserviste anlastik.

Pedronun kendisiyle 2.2m euro maasla anlastik

3+1 sene kontrat

Menajeri once 800.000 euro komisyon istemis, biz de kabul ettik. Sonra birden 2.6m euroya cikti.

Koc devreye giriyor, ve 6,5m euro bonservis teklif ediyor.

Pedroya 2,6m euro maas

4 sene kontrat

2m euro komisyon.
Ben de böyle duydum ama inanmadım açıkçası . İtalya da yapılan haberler takımının 6,5 istediği şeklindeydi . Bence takımıyla anlaşamadık .

Yav bu scout ekibi denen ekibe niye para ödüyoruz.
Müdür odasında bulunan isim yazan plaka gibi sırf gösteriş olsun diye mi bu adamları besliyoruz.
İşe yaramıyorlarsa kapatın kardeşim.
Övmeye geldi mi peş peşe haber yaptırmasını biliyorsunuz. Altı üstü tüm dünyada orta saha oynayabilecek bir insan evladını 3 senede bulamayan bir ekibin takımda yeri yok.
Ha ekip çok iyi ancak biz sallamyoruz zaten hepsini gönderdik onlar da raporları alıp millete sattı derseniz. Kalan adamların kendine saygısı yok o zaman. Bu kadar adam gittiyse ve sen kaldıysan hala sana soran yoksa ortada cidden karakter sorunu vardır.
Metin Oktay olsam bu ortamda çalışmam çok net.
Adam 2tllik kupona 2.22 veren kupon paylaşıyodu geldi başımıza skuat oldu

Ulan biraz kafaları çalışıp girişken olsalar bu 2li başımızdaydı belkide şuan

images (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt