GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 347

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
347/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kağıt üstünde gerideydik ama sahada değildik işte ondan bahsediyorum rtaş
Zaten şuan yaptığımız hata hücumda alternatifimiz yok dört hücumcu arkasında İliç vardı 5 o birden oynadığı zaman var şimdi hücumda çok alternatifli kadro kurmak lazim ama direk katkı verecek oyuncular olması lazım bunu yapacak hazırlayacak bir futbol aklı gerekli

William Carvalho gelse iyi olacak alabileceğimiz en iyi 6 numara sanırım.

bastan beri bu goruste idim. plase gueye idi nazarimda.
ikisi de begendigim tipolojiler. farkli oyun kurgusunda ayri ayri faydalanabilecegin tur.

@Barış Savaş
diawara top çalma konusunda iyi peki defansttan *top cikarmada nasil merak ediyorum.

<<<=>>>
ilk cikis donemleri begeniyordum kendisini... o donem nacizane gozlem listeme almis idim.
<-> alt ligler(3.lig olmasi lazim hafizam yaniltmiyorsa) gelir gelmez dikkati cekip akabinde *bologna scout yapmisti, akabindeki kisa sure de ,.. * ozellikle *donadoni altinda begenmistim - ki, bir sezon oynayip napoli yapti- *sarri donemi... sarri hocanin elinde o donem o mevkide j*orginho mevcut idi.
daha fazlasini oyuncu ile is resmilesirse ilgili resmi basligi altinda yazmayi uygun goruyorum.yinede asagida degineyim.
<< bu gibi baslikta uzun/detay mesaj yazinca rahatsiz olan renkdaslardan dolayi.

soruna yanitim ; ozellikle, pas futbolu vb gibi kurgular da , misal sarri futbolu, cuk diye oturan tur. pas yuzdesi iyidir.
nazarimda begendigim *donemler *zarfinda ; multi functional hibrid dm olarak afrika tandansli onerebilecegim isimlerdendi. fakat, onceki mesajda belirtigim, *menuskus bazli sakatliklar & *diz bazli vb sakatlik gecmisinden dolayi mesafeliyim.

ozetle; san marino,bologna,napoli donemi *sonrasi kocaman bir hic bulutu tarafim adina...
oyuncuyu hangi donemi ile yorumlamak gerekir ? - bu da goreceli elbette.
neyse o dur bakisi biraz tek duze olur . burda sorulmasi gereken, roma da neden yapamadigi olmali.
salt kumas ,tipoloji vs olarak bakarsam, dogru tipoloji orneklerden elbette.

son olarak nacizane sunu dun doldur bosalt yayinindaki basliga eklemis idim sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin soyleyisi de bir ihtimal okumasi adina , asagidakine benzer birr yorumum mevcut ilgili baslikta < == >

ben burada , gelir gelmez istikrarli oynayip ,tecrubesi ile takimin balansini duzluge cikaracak bir denklem profil tarafindayim ~ agirlikli olarak gecen sezon geneli ve bu sezonki iki hazirlik macindaki OZELLIKLE kendi yari alanimizda geriden topla cikislarda DM oynayan proflllerin binayi tum den yikmasina sebep veren yetersiz vb gibi performanslarindan dolayi. tercihim salt tipoloji baglaminda carvalho idi, onde baski baglaminda ise gueye idi.
ikisi ayri denklem bunu kacirmak kanimca yanilgiya surukler izleyeni.

burda, okan buruk hocanin oynatacagi oyun ve kurgu da onemli. kacli duzen ?, nasil oyun kurgusu anlayisi ?.
bu iki soru kanimca elzem yanit gerektiren denklem ozellikle merkez orta sahamiz adina.
bir sey net, *sergio cok dogru tipoloji her iki oyun baglaminda. multi functional orta saha ve fundamentalinden dolayi.

bu uzun nacizane yorumumu okudugunuz icin tesekkurler renkdaslarima .

Son düzenleme:
Belki campos piyasa yaptırıp kilitleyecekti o gidince tamamen iptal olmuş gibi.
Ayrıca sensibleye peşin para verip fesih etmek hangi zekanın ürünüdür ya bir kulüpte transferle uğraşan 2 profesyonel olamaz mı yav.
Ta en baştan aptallık nirvana. Parasını verdiğim adamı gerekirse sahaya çıkartır top oynatırım kardeşim. Sen git al sana para neyin ürünüdür.
Menajer komisyonu var aga kim parasını bölüşmek isterki

Benim adım Sinan Kaya
Memleketim kartalkaya
Geldim buraya kaya kaya
@Murat Durmaz
:D
akasya-durağı-sinan-3.webp

Zaten şuan yaptığımız hata hücumda alternatifimiz yok dört hücumcu arkasında İliç vardı 5 o birden oynadığı zaman var şimdi hücumda çok alternatifli kadro kurmak lazim ama direk katkı verecek oyuncular olması lazım bunu yapacak hazırlayacak bir futbol aklı gerekli
Şuan öyle birisi yok bizde tdye göre şekilleniyo herşey o gidince herşey sil baştan

Bayern en güzel ve doğru şekilde yapıyo bunu

şu 2 kel kadar luzumsuz,ve de hayırsız haber varan var mı?adamlar olumsuz haber için yayın yapıyo resmen.mutsuz olursunuz tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt