.
Zaten şuan yaptığımız hata hücumda alternatifimiz yok dört hücumcu arkasında İliç vardı 5 o birden oynadığı zaman var şimdi hücumda çok alternatifli kadro kurmak lazim ama direk katkı verecek oyuncular olması lazım bunu yapacak hazırlayacak bir futbol aklı gerekliKağıt üstünde gerideydik ama sahada değildik işte ondan bahsediyorum rtaş
William Carvalho gelse iyi olacak alabileceğimiz en iyi 6 numara sanırım.
Menajer komisyonu var aga kim parasını bölüşmek isterkiBelki campos piyasa yaptırıp kilitleyecekti o gidince tamamen iptal olmuş gibi.
Ayrıca sensibleye peşin para verip fesih etmek hangi zekanın ürünüdür ya bir kulüpte transferle uğraşan 2 profesyonel olamaz mı yav.
Ta en baştan aptallık nirvana. Parasını verdiğim adamı gerekirse sahaya çıkartır top oynatırım kardeşim. Sen git al sana para neyin ürünüdür.
Aynen iade o zaman üsluba bak
Okani değil batuhani gösteriyorlar himmmAslanım benim sakatliksiz kazasız belasız sezon ins
GscimbomMobile
Kaydılar bana doya doya diosun yani
Kendini toparlicak gibi durmuyor. Ritim yakalar belki iyi olmuş.
Kaydılar bana doya doya diosun yani
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhaluklar
-gs pedro transferinde artık yok
-denayer al nassrla anlaştı
Şuan öyle birisi yok bizde tdye göre şekilleniyo herşey o gidince herşey sil baştanZaten şuan yaptığımız hata hücumda alternatifimiz yok dört hücumcu arkasında İliç vardı 5 o birden oynadığı zaman var şimdi hücumda çok alternatifli kadro kurmak lazim ama direk katkı verecek oyuncular olması lazım bunu yapacak hazırlayacak bir futbol aklı gerekli
Belli oldu yönetim haber vermeyi kesmişhaluklar
-gs pedro transferinde artık yok
-denayer al nassrla anlaştı
Zaten kayanlar seni gökyüzüne çıkarmış reis, orda bulut olmuş ağlıyorsun
Hepimize kaydilar renkttaş bosver.Zaten kayanlar seni gökyüzüne çıkarmış reis, orda bulut olmuş ağlıyorsun