lannnnn,bu herife lincolnu almadılar ya.carrusca ilen oynadı
Kralsfi açsın
okandan bir yol olmaz , bizi kaldiricak kapasitede degil .ilk yari bitmeden ya istifa eder yada kovulurAbartmanın manası yok adamlar geçen sezon abdülkerimle rahmanoviçle hadjiahmetle şl kovaladı.Kritik adam Teknik direktör hepsinden önce
Bizim cicaya morutana nelssona hatta berkana verdiğimiz paralar nelsson haricin de gümledi gitti ligde bulunduğumuz konum ortada
Dua edelim de okan buruk takıma uyum sağlasın ve oynatmak istediği hücum sistemini takıma aşılasın.Bizim için esas kritik olan oyun sistemi ve üstakıl şuan da yoksa elalem ronaldo alıyor yine tırt yani mevzu transferle bitmedi gitti ten hagı getirdiler başarı sahada koşan kadar koşturana da bağlı
Zamanın da fatihe bir oda dolusu oyuncu aldıkta ne yaptı güzelim kadroları heba edip çekti gitti
Kaliteli oyuncular şuan kesinlikle gerekiyor yanlış anlama olmasın ama kasmanın sıkmanın da kimseye faydası yok olacaksa olur elbet ama önemli olan okan hocanın bize katacakları yeniler geldikçe de kuracağı sistem tabiki güçlenecek ama önce sistem ve uyum
Geldiğimiz nokta da kimsenin lamı cimi olamaz zaten okan kendini kanıtlayacak yönetim keza öyle lig başlayıp maçlar oynanınca ilk yanlışta herkes vuracağı yeri biliyor
Daha geçen ay erden timura methiyeler düzenler 20 gün daha sabredemiyorlarsa sorun erden timur da değil
ellerinize sağlık , yaprak kımıldamıyor, bu gidişle daha çok kalkışma olabilirhayin küfür girişimini bertaraf ettik
Bu nöbetinde benim nöbetten aşağı kalır yanı yok yav.Yeni nöbeti sen acacaksan bir gusul abdesti al öyle aç. Nacinin sonunu gördük. Hep bir pedro imzalasin fenerle sonra sen aç
Nonaci nacilasma
Kralsfi açsın
okandan bir yol olmaz , bizi kaldiricak kapasitede degil .ilk yari bitmeden ya istifa eder yada kovulur
yinemi çalım yedik , yönetim istifaLewa barçada
Kaynak nedir savarLewa barçada
buraya brakiyorum hatirlatirsin bana , neyi kaldirip kaldirmadigini sana bizzat iletirim!!!Şimdiden okan eleştiriliyor kaldıramamış falan ne oldu da neyi kaldiramadi ne sosyal.medyaymis ya
Şimdiden okan eleştiriliyor kaldıramamış falan ne oldu da neyi kaldiramadi ne sosyal.medyaymis ya
Bild 50 m euroKaynak nedir savar
ikide 0 başladı GS kariyerine yarın da 3te sıfır olur ondandır, okanla ilintili bı durum yok , bu takım Denizliye elendi , Tuzla'dan 5 falan yedi , o zaman en azından Marcao vardı, şuan dahada zayıfŞimdiden okan eleştiriliyor kaldıramamış falan ne oldu da neyi kaldiramadi ne sosyal.medyaymis ya