Hacı kimisi doğuştan cenabettir. 40 kere hacca gitsen temizlenmez.Yeni duştan ciktim. Ben açabilirim.
Hacı kimisi doğuştan cenabettir. 40 kere hacca gitsen temizlenmez.Yeni duştan ciktim. Ben açabilirim.
barıs alper formdaydı en son.keremi cıkartıp barısı alabiliriz sola,bu sene maclarda.Ligin bitimine doğru son 5 dakika girip gol yada asist yapan net pozisyona sokan 2 tane direğe nişanı olan çocuğu da hazıırlık maçında sağbek oynattık hangi akılla yaptık acaba. Bir sonraki maç mustafa kalıplı adam o stoper Batuhan forvet oynayacak herhold.
Barışı kiralamakta fayda görüyorum, konya antalya falan istese de biraz pozisyon oyunu öğrensebarıs alper formdaydı en son.keremi cıkartıp barısı alabiliriz sola,bu sene maclarda.
Bullpegi

Sadece burak değil bu enkaz sebebi fatih hocam sağolsunPtt 1. Lig de bile şampiyonluğa oynayamayacak vasat bir kadro enkazı devreden Burak Elmas bu kulüpten ihraç edilmeli![]()
ihracın sana ne kadar çok yakışacağını düşünüyomuş sordum şimdikero admin benim hakkimda ne dusunuyor
hayri abi raki icelim be
Asil ihraci FT hak ediyor…Ptt 1. Lig de bile şampiyonluğa oynayamayacak vasat bir kadro enkazı devreden Burak Elmas bu kulüpten ihraç edilmeli![]()
Aynen, Belmas tek başına Ömer Bayram, İsmail Cipe, Emre Taşdemirle filan sözleşme uzattı. Semih'e olur verdi.Ptt 1. Lig de bile şampiyonluğa oynayamayacak vasat bir kadro enkazı devreden Burak Elmas bu kulüpten ihraç edilmeli![]()