bjkli emirhan ilkhan fiziken gelişmiş,dun sadece ozan tufan gibi fizigini kullanarak ileri top
surdu.bacaklari güçlü veledin.
surdu.bacaklari güçlü veledin.
Kim diyor gueye fenere gidecek diyeFener gueye yi alacakmış sanırım. Bizlik bir durum yok bu sene. Oturur izleriz ligi kim kimi üterse.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günümüzde bu çokda mümkün değil sen yönetim olarak sızdırmayabilirsin ama oyuncu ve klüb menejerleri bunu temsa geçtiğin ilk anda yapıyorlar zatenBu Harit bu kadar sıkıntılı ise Porto veya B. Mönşengladbah niye istiyor. Bildiğim özellikle Porto baya garantici takımdır. İsmi her çıkan oyuncuya özellikle bizim takım ile alakalı her oyuncu neden müzmin sakat veya kafadan kontakt diye yamalanıyor.?
O takımların istedikleri de meçhul. Alsınlar ilk 11 oynatsınlar da bi görelim bakalım ne yapıyor onlarda. Kuzey afrikalı ve kafadan kırık, disiplinsiz topçulardan hala ders almadıysak ne diyeyim artık.Bu Harit bu kadar sıkıntılı ise Porto veya B. Mönşengladbah niye istiyor. Bildiğim özellikle Porto baya garantici takımdır. İsmi her çıkan oyuncuya özellikle bizim takım ile alakalı her oyuncu neden müzmin sakat veya kafadan kontakt diye yamalanıyor.?
O adam bence de fena olmaz.ortasahayi yedekler en kötü,kalite zaten.simdi gelsin,oliveira ile oynasın ne kaybederiz kiBazoeru alin ulan
Disiplin fukarası Kuzey Afrika orjinli topçu almaya hayır.Bu günümüzde pek de mümkün değil sen klüb olarak sızdırmayabilirsin ama oyuncu ile temasa geçtiğin an oyuncu ve klüb menejerleri bunu yapıyor zatenYa ne feneri bütün almak istediğimiz oyunculara sadece salça oluyorlar. Bir bok alacakları yok. Fiyat arttırmaya çalışıyorlar. Yönetim orya burya haber sızdırmasin birazda akıllı olsun bu durumu lehimize bile cevirebiliriz.
Kardeşim ben bunu özellikle sordum. Her ismi çıkana müzmin sakat diyoruz. Hiç istememe rağmen Seferoviç’te müzmin sakat veya Harit kafadan sakat. İnan nasıl bir karakter de bilmiyorum. Sıkıntılı da olabilir. Ama gerçekten işine saygı duyan çok az oyuncu vardır. Bizim yere göğe koyamadığımız Melo ezelden sıkıntılı idi. Bu bir örnek sadece.O takımların istedikleri de meçhul. Alsınlar ilk 11 oynatsınlar da bi görelim bakalım ne yapıyor onlarda. Kuzey afrikalı ve kafadan kırık, disiplinsiz topçulardan hala ders almadıysak ne diyeyim artık.
Belhanda mı daha disiplinsiz Harit mi reis?HaritDisiplin fukarası Kuzey Afrika orjinli topçu almaya hayır.
Harit tam kafadan sakatBelhanda mı daha disiplinsiz Harit mi reis?
Uzak dursun o zamanHarit tam kafadan sakat