GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 388

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
388/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkli emirhan ilkhan fiziken gelişmiş,dun sadece ozan tufan gibi fizigini kullanarak ileri top
surdu.bacaklari güçlü veledin.

Bu Harit bu kadar sıkıntılı ise Porto veya B. Mönşengladbah niye istiyor. Bildiğim özellikle Porto baya garantici takımdır. İsmi her çıkan oyuncuya özellikle bizim takım ile alakalı her oyuncu neden müzmin sakat veya kafadan kontakt diye yamalanıyor.?
Günümüzde bu çokda mümkün değil sen yönetim olarak sızdırmayabilirsin ama oyuncu ve klüb menejerleri bunu temsa geçtiğin ilk anda yapıyorlar zaten

SM-J610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Harit bu kadar sıkıntılı ise Porto veya B. Mönşengladbah niye istiyor. Bildiğim özellikle Porto baya garantici takımdır. İsmi her çıkan oyuncuya özellikle bizim takım ile alakalı her oyuncu neden müzmin sakat veya kafadan kontakt diye yamalanıyor.?
O takımların istedikleri de meçhul. Alsınlar ilk 11 oynatsınlar da bi görelim bakalım ne yapıyor onlarda. Kuzey afrikalı ve kafadan kırık, disiplinsiz topçulardan hala ders almadıysak ne diyeyim artık.

Ya ne feneri bütün almak istediğimiz oyunculara sadece salça oluyorlar. Bir bok alacakları yok. Fiyat arttırmaya çalışıyorlar. Yönetim orya burya haber sızdırmasin birazda akıllı olsun bu durumu lehimize bile cevirebiliriz.
Bu günümüzde pek de mümkün değil sen klüb olarak sızdırmayabilirsin ama oyuncu ile temasa geçtiğin an oyuncu ve klüb menejerleri bunu yapıyor zaten

SM-J610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O takımların istedikleri de meçhul. Alsınlar ilk 11 oynatsınlar da bi görelim bakalım ne yapıyor onlarda. Kuzey afrikalı ve kafadan kırık, disiplinsiz topçulardan hala ders almadıysak ne diyeyim artık.
Kardeşim ben bunu özellikle sordum. Her ismi çıkana müzmin sakat diyoruz. Hiç istememe rağmen Seferoviç’te müzmin sakat veya Harit kafadan sakat. İnan nasıl bir karakter de bilmiyorum. Sıkıntılı da olabilir. Ama gerçekten işine saygı duyan çok az oyuncu vardır. Bizim yere göğe koyamadığımız Melo ezelden sıkıntılı idi. Bu bir örnek sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt