GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 392

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
392/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı bi topçudan niye duruş bekliyoruz ki adamların umrunda değil ki gs, fb veya bjk hangisi olduğu. Futbolcu dediğin adamların %99 u olaya iş olarak bakıyor sadece
Niye canım? Hep demez miyiz nordic topçular iş ahlakı yüksek (bu da bir duruştur mesela) gayet de beklenilebilir diye düşünüyorum.

1 ay süren pazarlık sonucunda, seni tatmin eden rakamı, kulübünü tatmin eden rakamı GS vermiş. Son dakikada biten işin üzerine pazarlık yapmak, bir de menajer kaynaklı, iş etiğine sığmaz bence.

Tabi bu benim fikrim. Haklı da olabilirsiniz.

Evet beyler elestirdigimiz fener bjk son donemlerde ligi bizden ustte bitirdiler.

Ne olursa olsun takima alternatifli birsürü oyuncu doldurulmasi taraftarıyım. Yoksa yatirin transferleri de kötü kadroda leş muamelesi görüp elimizde patliyor. Zarar ustune zarar. Ustelik bu sene Avrupa'da yok...

Niye canım? Hep demez miyiz nordic topçular iş ahlakı yüksek (bu da bir duruştur mesela) gayet de beklenilebilir diye düşünüyorum.

1 ay süren pazarlık sonucunda, seni tatmin eden rakamı, kulübünü tatmin eden rakamı GS vermiş. Son dakikada biten işin üzerine pazarlık yapmak, bir de menajer kaynaklı, iş etiğine sığmaz bence.

Tabi bu benim fikrim. Haklı da olabilirsiniz.
Ama unuttuğun bi mevzu var.kulübü de fenerle 6.5 milyona anlaşmış. biz de 6.5 mliyon verip hem kulüple hem oyuncuyla anlaşsak son tekliflerde o zaman menajerini ikna et dersin de. Şu aşamada biz sadece oyuncuya istediği maaşı vermişiz, gerçi fener fazla maaş da vermiş olabilir.

Millet hala zannediyor ki Kim 18’e gitti. Türkiye ligini bir kenara bırak Avrupa’da her maçta elek oldu. Ne 18’i.? Muriç ve Elmas ne kadara gitmişse el altından Kim’de o paraya gitmiştir.
Hayatları şike, hile hurda. Rezil ezik sahtekar cibilliyetsiz ahlaksız kokuşmuş kulüp. Transfer şikesi yaptıklarını cümle alem biliyor ama 1 tane Allahın kulu araştırma başlatmıyor. Bilmiyorum ama bir araştırırlarsa bu şikecileri ağır kanırtırlar. Araplara İlk satılan kulüp onlar olur.

Şampiyonluğa oynuyorduk mu dedim. Sıradan yerli bi hoca gelseydi muhtemelen ortasıralarda takılırdık sezon boyu, torrent baya uğraş verdi düşürmek için ama armamız tek başına kaldı ligde.
Sıradan yerli olmayan hoca 42 puanın 21'ini almış Torrent de 54 puanın 25'ini niye takılmamış orta siralarda sıradan olmayan yerli hocamız

Şu anki kadro durumlarına göre takımları zorluk derecelerine ayirdim bakalım katılacak misiniz ?
➡️ Trabzonspor - Fenerbahçe
➡️ Beşiktaş
➡️ Galatasaray - Başakşehir - Konya
➡️ Adana Demirspor - Antalyaspor
➡️ Karagümrük - Sivas - Hatay - Alanyaspor
➡️ A.gücü - Gaziantep FK - Kasımpaşa
➡️ Kayserispor - Giresunspor - Ümraniyespor - İstanbulspor

İnsallah gerekli transferler yapilir , taraftar desteğiyle biz de ligin favorisi oluruz

Ama unuttuğun bi mevzu var.kulübü de fenerle 6.5 milyona anlaşmış. biz de 6.5 mliyon verip hem kulüple hem oyuncuyla anlaşşak son tekliflerde o zaman menajerini ikna et dersin de. Şu aşamada biz sadece oyuncuya istediği maaşı vermişiz, gerçi fener fazla maaş da vermiş olabilir.
Bu transferde anlamadığım nokta, biz kulübü ile 4.2 m EUR'a anlastiysak eğer, FB neden gidip 6.5 veriyor a.

Hayır 4.5 ver, 5 ver.

FB'yi 6.5'da durduran şey ne oldu acaba :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt