Seninle aynı düşüncede olmak beni şaşırttı özele gel karşılıklı belhandaya sövelimCevap verecektim ama elim ayağım buz kesti.
Seninle aynı düşüncede olmak beni şaşırttı özele gel karşılıklı belhandaya sövelimCevap verecektim ama elim ayağım buz kesti.
Niye canım? Hep demez miyiz nordic topçular iş ahlakı yüksek (bu da bir duruştur mesela) gayet de beklenilebilir diye düşünüyorum.yabancı bi topçudan niye duruş bekliyoruz ki adamların umrunda değil ki gs, fb veya bjk hangisi olduğu. Futbolcu dediğin adamların %99 u olaya iş olarak bakıyor sadece

Naber lan kaçakSeninle aynı düşüncede olmak beni şaşırttı özele gel karşılıklı belhandaya sövelim
Tahmin edeyim önumuzdeki hafta sonuna kadar sure verdin?
Bizimkiler aşk mektubu ile iş yapıyor. Düşürecek kız arıyorlar renktas. Cidden haberi yapanami laf söylemek lazım yönetime mi bilemedim. Tek bildiğim bunlar ne yapmaya çalışıyor kimse anlayamıyorNe mektubu yav
Ama unuttuğun bi mevzu var.kulübü de fenerle 6.5 milyona anlaşmış. biz de 6.5 mliyon verip hem kulüple hem oyuncuyla anlaşsak son tekliflerde o zaman menajerini ikna et dersin de. Şu aşamada biz sadece oyuncuya istediği maaşı vermişiz, gerçi fener fazla maaş da vermiş olabilir.Niye canım? Hep demez miyiz nordic topçular iş ahlakı yüksek (bu da bir duruştur mesela) gayet de beklenilebilir diye düşünüyorum.
1 ay süren pazarlık sonucunda, seni tatmin eden rakamı, kulübünü tatmin eden rakamı GS vermiş. Son dakikada biten işin üzerine pazarlık yapmak, bir de menajer kaynaklı, iş etiğine sığmaz bence.
Tabi bu benim fikrim. Haklı da olabilirsiniz.
Hayatları şike, hile hurda. Rezil ezik sahtekar cibilliyetsiz ahlaksız kokuşmuş kulüp. Transfer şikesi yaptıklarını cümle alem biliyor ama 1 tane Allahın kulu araştırma başlatmıyor. Bilmiyorum ama bir araştırırlarsa bu şikecileri ağır kanırtırlar. Araplara İlk satılan kulüp onlar olur.Millet hala zannediyor ki Kim 18’e gitti. Türkiye ligini bir kenara bırak Avrupa’da her maçta elek oldu. Ne 18’i.? Muriç ve Elmas ne kadara gitmişse el altından Kim’de o paraya gitmiştir.
Sıradan yerli olmayan hoca 42 puanın 21'ini almış Torrent de 54 puanın 25'ini niye takılmamış orta siralarda sıradan olmayan yerli hocamızŞampiyonluğa oynuyorduk mu dedim. Sıradan yerli bi hoca gelseydi muhtemelen ortasıralarda takılırdık sezon boyu, torrent baya uğraş verdi düşürmek için ama armamız tek başına kaldı ligde.
Bıraktığın yerdeyim hayatımda değişen bir şey yok senden naberNaber lan kaçak
Hiç bi bok olmaz onlardan. Zerre umursamıyorum kodmn ezikleriniFB önemli bir forvet alırsa bu sene güle oynaya şampiyon olur gibi. Yok eğer bu sene de şampiyon olamazlarsa bir daha uzun süre olamazlar gibi.
Trabzonspor - Fenerbahçe
Beşiktaş
Galatasaray - Başakşehir - Konya
Adana Demirspor - Antalyaspor
Karagümrük - Sivas - Hatay - Alanyaspor
A.gücü - Gaziantep FK - Kasımpaşa
Kayserispor - Giresunspor - Ümraniyespor - İstanbulspor Bu transferde anlamadığım nokta, biz kulübü ile 4.2 m EUR'a anlastiysak eğer, FB neden gidip 6.5 veriyor a.Ama unuttuğun bi mevzu var.kulübü de fenerle 6.5 milyona anlaşmış. biz de 6.5 mliyon verip hem kulüple hem oyuncuyla anlaşşak son tekliflerde o zaman menajerini ikna et dersin de. Şu aşamada biz sadece oyuncuya istediği maaşı vermişiz, gerçi fener fazla maaş da vermiş olabilir.