Umut Işık
Tek Yumruk
600 bin euro olması lazımMorutan'in maasi ne kadardi?
600 bin euro olması lazımMorutan'in maasi ne kadardi?
Bu aksam ikisi de ilk 11 de cikarbunu gercekten yaparsa buyuk takdirimi toplar
fb taraftarı arda sahada yürüse dahi methediyomuthis olur gerekten ama cicaldauyu pazarlayamadik malesef.
ayrica oyuncuya tu kotu muamelesi yapilmasi sosyal medyada taraftar tarafindan bombalanmasi ciddi motivasyon bozulmasina oyuncunun piyasasinin da etkilenmesine yol aciyor
fenerin topcularina boyle muamele yapiliyor mu pek sanmiyorum bizim taraftar acayip
600bin euroMorutan'in maasi ne kadardi?
Diagne kulüp binasına gelince bu hesap paylaşır kesin.
Bu paylaşım eski bu arada
Ali yavuzdan bi bok olmaz sene sonu 3. Lige gideronyekuruyu aldılar ya dayı.ali yavuz ve fbden de arda okanı aldılar.ama büyük ihtimal sağ kanatta ali yavuzu oynatırlar,tekniğinden ötürü.arda okan sadece mücadeleci
Bu cöpleri kim topladı takıma?Acilen gönderilmesi gereken ekip sırasıyla:
Ömer Bayram (Free)
Emre Taşdemir (Free)
İsmail Çipe (Free)
Aytaç Kara (Bonservis)
Diagne (Bonservis)
Oğulcan (Kiralık/Bonservis)
BAY (Kiralık)
Taylan (Kiralık/Bonservis)
Cicaldau (Bonservis)
Luyindama (Bonservis)
Boey (Gitmek istiyorsa)
Sekidika (Sağ bek olarak değerlendirilmeyecekse)
Gomis (Free)
Mohamed (Bonservis)
Omar (Free)
Ne zaman peşine düştüm hatirlamadim renkttaşPeşimi bırak be adam!!!!
Buna ek olarak; baska kimlerin maasindan kurtulduk renktaslar?600bin euro
1.2m'de Diagneden.
3.2m Feghouli
2.5m Babel
7.5m euro kar diyelim.
Hiç elle tutulur tarafı yok Cika'nın. Hani şöyle biraz bir şey gösterse tamam ama derbide miydi neydi toplamda 8 isabetli 10 isabetsiz pasla maçı bitirmişti. Galatasaray orta sahasına ağaç diksen 8'den fazla isabetli pas yapar.muthis olur gerekten ama cicaldauyu pazarlayamadik malesef.
ayrica oyuncuya tu kotu muamelesi yapilmasi sosyal medyada taraftar tarafindan bombalanmasi ciddi motivasyon bozulmasina oyuncunun piyasasinin da etkilenmesine yol aciyor
fenerin topcularina boyle muamele yapiliyor mu pek sanmiyorum bizim taraftar acayip
elimizde tutup biz mi güçsüzleşelimSezon içinde Diagne ve Morutan'ın bizim takıma karşı şov yapacağını bilmeyen yoktur, rakipleri güçlendiriyoruz.