Transfer beklerken elimizdekiler de gidiyor. Asıl gitmesi gereken " ÖMER BAYRAM " halen takımda.
begendin,kabul et

Daha gitmese bile kadro dışı bırakılmalıydıTransfer beklerken elimizdekiler de gidiyor. Asıl gitmesi gereken " ÖMER BAYRAM " halen takımda.
Sivas'ın Uefa ya da Konferans gruplarına kalması garanti zaten. Mutlaka şans bulurBugün röportaj vermiş istediğini falan söylüyordu daha alt sıra takımlarına gitmesinden iyidir en azından Türkiye kupası hedefi oluyor Sivasspor'un
duygusal olmanin manasi yok isini yapmayan takimdan gitmeli bu kadar basitSampiyonluk once takim olmakdan gecer
Su adamlarla takim olunmaz
Caliskan adam bunlara bakip gicik kapar ve hak etme etmeme konusu olusur calisanlar arasinda
Once bu virusleri yollayacaksin
Insanlar cok kucumsuyor boyle dengeleri
Ama alakasi yok
Basarili bir isin %80i organizasyondan gecer
Organizasyonunu iyi kurgulayacaksin
Bana diyorlar niye nefret ediyorsun bu adamlardan cok abartiyormusum filan
Olseler umrumda olmaz
O giydikleri formanin her bir ipliginde 30 milyon Galatasaraylinin hakki var
Ve bu adamlar gram saygi duymuyor
Taylan + Oğulcan + Aytaç + Ömer Bayram + Sekidika = 8m Euro (zu Eyüpspor)ömer bayram+aytac---kerem atakan kesgin
taylan+oğulcan-----berkay özcan
Yakup tersini dediRaporlar temiz deniyor baskada isim dusmedi.
sahte 9 gibi oynatilmali bence 442 4411 oynayabilir ozellikle yunusla iyi bir ikili olabilir ceza sahasi vuruslari iyi cicaninCicadan son bir umudum var. Arkasında gueye yanında sergio olunca verimi artabilir, akıllı topçu ama sorumluluk hiç almıyor, sorumluluk alacak tipler kadroda olumca belki mental olarak daha rahat olur
bizim için kötü ama basaksehir ve sivas fayda sağlar aytactan,ömer bayramdanTaylan + Oğulcan + Aytaç + Ömer Bayram + Sekidika = 8m Euro (zu Eyüpspor)
Murat Özkaya sebepsiz gelmemiştir Avusturya'ya...
O donem Anderlecht'e gitseydi banko oynar kariyeri kurtulurdu. Brugge'da oynadiginda baya gol atmisti inadina oynatmadilar penalti meselesinden sonraİmzayı atana kadar kesin emin olmayalım. Uçaktan inerken Karagümrük yetkililerinden kaçıp İstanbulspor'a falan imza atabilir.
en büyük sebebi unutmuşsun rdaş, adi club brugge'den bahsetmemişsinDiagne kaziginin girmesine sebep olan:
- Olunce badem gozlu olan Mustafa Cengiz'e
- Transfer sihirbazligiyla bizi mest eden Magiruscu Apo'ya
- Yaptirdigi transferlerin kalitesiyle nam salmis F.T.'ye
- Alan Carvalho'ya otelde kufur olayini yasatan menajere
- 9 aylik tarama yapip santrafor bulamayan scout ekibine
- Arabistan'a kitleyip bonservis alacagimiz menajer dumenini bozan FIFA'ya
- Sezonu sampiyon kapatip Diagne'nin rekor kirmasina ragmen yazin birinci gununden cop ceken M.C. yonetimine
buradan tesekkurlerimi sunuyorum.
@Hayri Cund postum hakkındaki düşüncen nedir reis..win win sanki hacicaldau+1.5 milyon=mert müldür
aytac+ömer bayram=kerem atakan kesgin
taylan+ogulcan=berkay özcan
forvete frankfurttan kiralık ali akman
alkmaardan----yusuf barasi (geleceğe yönelik)
gelirse umut bozoku da forvete ekleriz.bence yerli işini böyle halledelim