GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 473

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
548,9K
Sayfa
473/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce uzun mesajda yazdım ama Harit'i direkt 10 numara değil de, kanatlar ve 10 numara dahil rotasyon/yedek olarak düşünülerek kiralık alınırsa fena alternatif değil. Hem Kerem-Yunus'a alternatif olur, rekabete girer, hem de asıl 10 numarayı yedekler veya işte forveti ikiler. Geçen sezon Marsilya'da aldığı süreye göre bence makul katkı vermiş. Ondan önceki sezon, bir önceki sezon sonuna doğru ciddi sakatlık geçirmesi ve sezona covid'le başlaması derken kayıp bir sezon olmuş ama o sakatlandığı sezon da sakatlanana kadar iyi katkı vermiş. Maaşı da makul olursa bonservis harcamadan kiralık olarak denenebilir bir risk.

Şimdi bizim forvet bölgesinde oynayacak her oyuncu net golcü olmalı bi kere.bahsedilen gerçekleşirse gomiste mustafada gidecek güyya.eğer umut bozok ve kaliteli son vuruşu felanda iyi bi forvet daha katılırsa takıma,o zaman seferoviç riskine girilebilir.malesef gomis çok ağırlaşmış ,Mustafada ne olduysa bizde iştahı felan mı kesildi anlamadım saçmalamaya başladı .ikisindende malesef çıkmamız lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seferovic gecen sezon sakatliktan dolayi 29 mac kacirmis ama 18/19, 19/20 ve 20/21 sezonlarinda sakatliktan sadece 10 mac kacirmis adami niye kronik yaptiniz anlamadim.

Benim hatırladığım sözleşmesi bitik şekilde oynuyor dünya kupasında; dönünce teklifleri reddedip uzatıyor sözleşmesini.

Liverpool o dünya kupasında Senegallileri falan toplamıştı.
Muhtemeldir, bende Canaydın yönetimi Liverpool ile anlaşamadığı için gidemedi diye anımsıyorum, akabinde ise önceki postlarında dile getirdiğin gibi performans babında cidden çekilmediği anlar oluyordu. DK sonrası istikrar sağlayamamıştı maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt