Akın Sayman
Büyük Kaptan
millet 70 lik rakı bitiriyor bizim yönetim daha doğru dürüst transfer bitiremiyor@Barış Savaş bir 70lik raki bitirmis bilgisi geldi.
millet 70 lik rakı bitiriyor bizim yönetim daha doğru dürüst transfer bitiremiyor@Barış Savaş bir 70lik raki bitirmis bilgisi geldi.

Şu Furk'u bir kaç günlüğüne mıhlayalım derim. Nevzat kolpacısını paylaşıyor.
evetYıllık mi?
Bozdoğan türküsü ile Ardahan'a gitmem hususunda ki fikirlerin?Sayfaların hızla ilerlemesi olumluİstenilen görüntüler
![]()
VınlaŞu Furk'u bir kaç günlüğüne mıhlayalım derim. Nevzat kolpacısını paylaşıyor.
Muhtemeldir, bende Canaydın yönetimi Liverpool ile anlaşamadığı için gidemedi diye anımsıyorum, akabinde ise önceki postlarında dile getirdiğin gibi performans babında cidden çekilmediği anlar oluyordu. DK sonrası istikrar sağlayamamıştı maalesef.Benim hatırladığım sözleşmesi bitik şekilde oynuyor dünya kupasında; dönünce teklifleri reddedip uzatıyor sözleşmesini.
Liverpool o dünya kupasında Senegallileri falan toplamıştı.
Serkan gelse de iki sövsek
Seferovic gecen sezon sakatliktan dolayi 29 mac kacirmis ama 18/19, 19/20 ve 20/21 sezonlarinda sakatliktan sadece 10 mac kacirmis adami niye kronik yaptiniz anlamadim.
1 kere iceyim dedim leş gibi kokuyor hemen uzaklaştım. Onu nasıl içiyorlar bilemedim.@Barış Savaş bir 70lik raki bitirmis bilgisi geldi.