Cedric kim hocam 10 mu
Evet Hayri ahbabım Cedric ismini günler öncesinden vermişti zamanında Nelsson'u verdiği gibi.
Hayırlı olsun.
Eşofmanlı Şevket hocanın yeğeniCedric kim hocam 10 mu
Eksikliği başka cünuplugu başka.Buna katılmam sami nin eksikliği hissediliyor forumda.
Sağ bek adayları soppy,elseid,valentinoBi ara cty sağ beki felan deniyordu bizim için ,ekmek çıkar mı o mevzuda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cedric 11’de basliyor o degildir
"kadiköy'de yeniden uzun soluklu maglubiyet serisine baslayip yeniden sampiyonluklar kazanalim" deseler hepimiz kabul ederiz ama ilginc seyler oldugu kesin. captan düsmüs adamlar tutmuyor olabilir ama kendi kulübünde iyi oynayarak transfer edilen adamlarin kötü cikmasi anlasilir gibi degil.
Şu hesabın haberi renktaş. İnanıyorsan bir şey demiyorum tabii.Sağ bek gerçekten herkesin dediği Ronael Pierre Gabriel sanırım. Tarık Çamdal gibi aynı
Şu hesabın haberi renktaş. İnanıyorsan bir şey demiyorum tabii.
Sağ bek gerçekten herkesin dediği Ronael Pierre Gabriel sanırım. Tarık Çamdal gibi aynı
Onana keske olsa muthis olur tam bizim aradigimiz adam Allah agzindan isitsinbakayoko ya da onana ortasaha bence
Şu hesabın haberi renktaş. İnanıyorsan bir şey demiyorum tabii.
Ekibimiz için kendini feda ederek büyüklüğünü göstermiştir.Eksikliği başka cünuplugu başka.
Yoksa severim Samimi. Herzaman gönlumdedir
cedriccarvalho
seferovic
![]()