Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Yabancı Kaynaklar Da Haberi Girmeye Başladı..
Seferovic yakın nerdeyse ( tüm medya)Seferovic bitmeye yakın mıymış
İnanın olaylardan çok uzağım şu an
sağlamı bizi bulmaz ki, rehabilitasyon merkezine dönmüşüz zatenSağlam bir Seferovice hayır diyen olmaz olamaz. Ancak sağlam mı?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rahat 3-4 sene kontrat baglanir böyle elemanlara. aman diyorum, böyle transfer yapacagina vasat alti omar ve genc ali turap devam etsin 6 ay. omar sezon sonu en gec sözlesmesinin bitmesiyle postalanacak.Gerçekten diğer mevkilere odaklanamadım şu herifi gördüm göreli tüylerim diken diken arkasından Nevzat tweet attı sağ bek tamam diye orta sahayı geçtim bu herife kuruldum tamamen
Bitmiş diyorlar.Seferovic bitmeye yakın mıymış
İnanın olaylardan çok uzağım şu an
Aynen koy Ali turap oynasın. Adamın bi videosunu izledim taa 4 yıl önce ondada sol bek oynuyor sol ayağını kullanıyor ne halt olduğuda belli değil gitti ceza sahasında Gomisi düşürdürahat 3-4 sene kontrat baglanir böyle elemanlara. aman diyorum, böyle transfer yapacagina vasat alti omar ve genc ali turap devam etsin 6 ay. omar sezon sonu en gec sözlesmesinin bitmesiyle postalanacak.
Yanlis bir yaklasim.Seferoviç 4m euro bonservis üzerine hiç çıkmamış niye abartıldı bu adam bu kadar.
Menajeri fenere zarf attı. Bizimkiler de "de get" diyip vazgeçmiş.pedro işi ne oldu
bize baya baya defolu ürünler öneriliyor yüksek ihtimalle. vedat muriqi belcika'ya gidecekti, gelen performans ve saglik raporundan sonra vazgectikleri konusulmustu. seferovic'in durumu malum. bunlar saglam degiller ki talipleri yok...Aynen koy Ali turap oynasın. Adamın bi videosunu izledim taa 4 yıl önce ondada sol bek oynuyor sol ayağını kullanıyor ne halt olduğuda belli değil gitti ceza sahasında Gomisi düşürdü
NOben nelssonun durumu merak ediyorum 17 18 lere satsak uygun maliyetli birini alsak rahat götürürüz abdulkerim eminle beraber
Sinek duvara konacak diye beklersen sonun böyle olur iştebize baya baya defolu ürünler öneriliyor yüksek ihtimalle. vedat muriqi belcika'ya gidecekti, gelen performans ve saglik raporundan sonra vazgectikleri konusulmustu. seferovic'in durumu malum. bunlar saglam degiller ki talipleri yok...