Halil Vurucu
Berlin Panteri
Valla nasillar bilmiyorum ama Almeida istatistikleri de cok iyi. Gerci 5 - 6 kisi cok kotu diye yazdilarGilberto olabilir gibi geldi bana almeida yaşlı bah yeni ise.
Valla nasillar bilmiyorum ama Almeida istatistikleri de cok iyi. Gerci 5 - 6 kisi cok kotu diye yazdilarGilberto olabilir gibi geldi bana almeida yaşlı bah yeni ise.
Vitor morita ve estayı fbye istiyordu ikisini de aldıramadı crespoyu getirdi o bile iş yaptı. Max 1 m euro civarı maaş alıyordur, böyle transferlere gerçekten kulüp olarak çok uzağızkanada menseli yeteneklere abdlilere, uzakdoguya,australya bolgesi menseli oyunculara nedense ligimiz ve biz olmak uzere bayagi mesafeliyiz bir kac donemsel istisna oyuncular disinda.
iyi oyuncudur bu arada.
gilberto geldi ahbab ne dersin yorumun nedir
Çapraz kopardı daha sonra bitti o adam gelmesin sakın.Valla nasillar bilmiyorum ama Almeida istatistikleri de cok iyi. Gerci 5 - 6 kisi cok kotu diye yazdilar
ne diyürsün
öyle bi twiti yoktu zaten
yazdıgı buydu.burda anlaştı diyo ortasaha ile.amin harite daha btmemiş,seferovice ek söyledi bence
yok gaztede kısa sürede açıklama yapıalcak diyo.kulüplerde okBence oyuncuyla anlasildi kulubuyle anlasilmaya calisiyor demek istemis o zaman. Baskasi olsa adini yazardi. Neyse bir haftaya gorecegiz kim geliyor kim gelmiyor