Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.746
- 18.555
- 1.113
Son 99!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaAçmamanı ısrarla söylemem gerek
kank arda turan adam eder
malesef uzagiz.. misal ,hatirlarsan, yuto'yu oynattik, iyi de bir iliski oldu. guzel ayrildik. ki, bu paradan bile onemli bu mense oyuncularinda. kendisinden scout vs bazli yararlanmali idi kulubumuz. kanimca, morita'yi belese almistik sayet boyle bir birliktelik yapsa idik. o donem yazdim nacizane bu ve buna benzer olasiliklari.iligili basliklarda.*Vitor morita ve estayı fbye istiyordu ikisini de aldıramadı crespoyu getirdi o bile iş yaptı. Max 1 m euro civarı maaş alıyordur, böyle transferlere gerçekten kulüp olarak çok uzağız
Senin açman bir nevi iyi olacak aslında 5 günde 2 transfer gelirse isimim değişecekyeni nöbette 2 kap gelmezse mıhlayın beni o kadar dyorum bak
Son mesajlarda kimse transfer konusmasın burayı yakalım totem olur belki
r/BiggerThanYouThoughtSon mesajlarda kimse transfer konusmasın burayı yakalım totem olur belki
nolacak ki isminSenin açman bir nevi iyi olacak aslında 5 günde 2 transfer gelirse isimim değişecek
Onu 2 transfer olursa 5 günde @Onur Liboş a sormak lazım 5 günde 2 transfer gelirse ismimi sen seç dedim.nolacak ki ismin
gilberto geldi ahbab ne dersin yorumun nedir
Düşüyorum kankar/BiggerThanYouThought
Yükselttim işteÖyle değil olum nabız yükseltmek lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi