Sami Karakoç
İmparator
korkuyorum bakmaya üstatİtalya’dan olumlu haber ihtiyacımız var sami
korkuyorum bakmaya üstatİtalya’dan olumlu haber ihtiyacımız var sami
ali koc- italya isi iyice arastirmali
cok normal verseydik keskeMurat Özbostan’a göre Gueye Psg’den alacağı 4 milyonu bizden istemiş. Tamamen vazgeçmişiz. Yanlış bilmiyorsam bu adamı Gstv de de görmüştüm.
Biz de onu söylüyoruz işte. Muhasebecilik yapmaya gerek yok. Batan büyük bir kulüp olmaz bu ülkede. O yüzden ona şu para verilir mi buna bu para verilir mi mevzusundan çıkmak lazım. Ali başkanlığı beceremiyor ama para manüplasyonu konusunda gayet başarılı.hiçbir ligde, iki ezeli rakip bu kadar eşit olmayan koşullarda mücadele etmiyordur herhalde.
adamlar 20 tane yabancı alıyor, milyonlarca euro saçıyor, 3. 5 m eur kemiksiz maaş verdikleri adamın olduğu pozisyona brezilya'dan henüz ülke dışına çıkmamış ne olduğu belirsiz 30 yaşındaki adama 7-8 m eur para bağlıyorlar, teknik direktörüne ne kadar para verdikleri belli değil, geçen sene dünya yıldızı diye aldıkları adamı kolayca gönderebiliyorlar, adama kaç para bağladıkları belli değil, 11 m eur bonservis verdikleri adamı yedek oturtuyorlar, kulüp bir menajer şirketinin oyuncağı olmuş, yurt dışında bir takımla acayip transfer alış verişleri yapılıyor, 3 kuruşluk topçularını yurt dışına milyonlarca euroya satılmış gibi gösteriyorlar, hatta o oyuncuların bir sonraki transferlerinde dahi ortalık karışıyor vs vs.
bütün bunlar olurken, ne kural işliyor, ne limit işliyor, formalarında kafalarına göre logo kullanıyorlar, yazı ve numara fontuna bile uymuyorlar.
bu nedir abi ya harbiden yordular haaa :d