cent ergün pedronun olmuycağını açıklayacaktır
Geçen sene adamı bedavaya aldılar. 1 senede kemiksiz 15m Euro kazanmak net başarıdır.Kim Min 15 milyona inşallah gider. Bence özel bir stoper. Hızlı olması büyük takımlarda oynayabilmesi için önemli bir avantaj. Kuşlar ondan gelecek 15 milyonu sağa sola savurur zaten.
Oynayacakları bir takıma kiralarsak en büyük transfer bu olur bence.cicaldau morutani falan tekrar mi aciklasak bir hava esinti olurdu
MaaşGeçen sene adamı bedavaya aldılar. 1 senede kemiksiz 15m Euro kazanmak net başarıdır.
3 milyon euro vermişler bonservisi için. Adı bir ara bizimle de anılmıştı ama sonra bir şey çıkmamıştı. Tabi yine de 3 milyona alıp 15'e satmak başarıdır ama ben rakipte böyle bir stoper olmasını istemem, o açıdan gitmesi daha iyi bence.Geçen sene adamı bedavaya aldılar. 1 senede kemiksiz 15m Euro kazanmak net başarıdır.
Gooollll Sami

3 m euroya geldiğinde burada herkes bu fiyata çok uygun keske bize gelse demişti. Bizde nelssonu almıştık.3 milyon euro vermişler bonservisi için. Adı bir ara bizimle de anılmıştı ama sonra bir şey çıkmamıştı. Tabi yine de 3 milyona alıp 15'e satmak başarıdır ama ben rakipte böyle bir stoper olmasını istemem, o açıdan gitmesi daha iyi bence.
İtalyanlar sıvama moduna geçmiş gibi görünüyor![]()

meali nedir ?aynı anda girdik
#Galatasaray relaunch for Joao Pedro. The proposal to #Cagliari has been increased after the #Fenerbahce onslaught in the last few hours. Fight still openmeali nedir ?![]()
Antu zaten benim gevşeme mekanım, açıyorum günde 2-3 sayfa yorum okuyorum tüm sinir stresim geçiyor.Bitirirsek fener istemiş gibi çalım muhabbeti yaparız.![]()
#Galatasaray relaunch for Joao Pedro. The proposal to #Cagliari has been increased after the #Fenerbahce onslaught in the last few hours. Fight still open