GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 65

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,6K
Sayfa
65/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teklifimizi yükseltmişiz sn vekilim

#Galatasaray Joao Pedro için yeniden lansman. Son birkaç saatteki #Fenerbahçe saldırısının ardından #Cagliari'ye verilen teklif artırıldı. Dövüş hala açık
Ya bu menajerimidir nedir ortalığı karıştırıyor. Ali Koç ta sırf pislik olsun diye girmiştir girmişse bu transfere. Klasik bir çok transferde olan olay. Sanki messi yi pazarlıyolar. Bu Türk kulüpleri de salak. Sırf rekabet uğruna milyon eurolar kaybettiler halen birbirinin adamına sabotaj. Ulan mallar dünyada başka oyuncu mu kalmadı. Saniyolar ki bir futbolcu rakibi şampiyon yapacak aman ya fiyat yükseltelim almasın yada biz alalım. Sonra bir sürü topuzlar irfanlar Türüyo. Umarım Gedsonda patlar bu sene.. Ohh içimdeki bütün pisligi sactim hepsine :))

#Galatasaray relaunch for Joao Pedro. The proposal to #Cagliari has been increased after the #Fenerbahce onslaught in the last few hours. Fight still open

#Galatasaray Joao Pedro için yeniden lansman. Son birkaç saatteki #Fenerbahçe saldırısının ardından #Cagliari'ye verilen teklif artırıldı. Dövüş hala açık
yani biz zokayı yutmuşmuyuz.. teklifi arttırıldı diyor

Şimdi her istediklerini misliyle verip bu adamı almak mantıksız bırakalım fener alsın daha iyi başka adam mı yok dünyada anlamıyorum sanki gerçekten işte en başta teklif bu evet/hayır olarak çalışsak bunlar olmayacak abi neden ya pazarlık yapılır da bir sınırı vardır şimdi noldu gökten para mı indi takıma da vericez o paraları

Şimdi her istediklerini misliyle verip bu adamı almak mantıksız bırakalım fener alsın daha iyi başka adam mı yok dünyada anlamıyorum sanki gerçekten işte en başta teklif bu evet/hayır olarak çalışsak bunlar olmayacak abi neden ya pazarlık yapılır da bir sınırı vardır şimdi noldu gökten para mı indi takıma da vericez o paraları
cok gol atar bizde verelim

cok gol atar bizde verelim
Yemişim golünü ya bu sene bizden cacık olmaz zaten sidik yarışına gerek yok 30 yaşındaki siradan bir oyuncu için başka bir şey denememiz her türlü karimiza satsan satılmaz atsan atılmaz iki yıla iki kez şampiyon olmalıyız ancak o da zor bu iskeletle gelmiş olsa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt