10 sene önce oynadığı takımın nasıl hakkı oluyor 8 sene mi sözleşme yaptı.Pedronun bonservisinin %30u Estorilde. 4mlere bitmesi na mümkün(bence)
10 sene önce oynadığı takımın nasıl hakkı oluyor 8 sene mi sözleşme yaptı.Pedronun bonservisinin %30u Estorilde. 4mlere bitmesi na mümkün(bence)
bu herifin menajeri tam bir ...
7-10 gün önce italyan kaynaklarından okumuştum. tekrardan bakıyorum bulursam atarım buraya10 sene önce oynadığı takımın nasıl hakkı oluyor 8 sene mi sözleşme yaptı.
ortalığı menajeri karıştırıyor. bu italyan gazetecilerde bizimkiler gibi çiğ süt emenlerden. hiçbirine güvenmiyorum.6.8 mil elimizde patlayacak gibi geliyor. Muhasebeci degilim de işe yarar adamı zaten 7 m euroya her türlü alırsın abi. Bu paralar veriliyorsa haydi işine bak demek gerekir.
Allah gecinden versin Telles vefat ederse miras birakir mi bize admirim?10 sene önce oynadığı takımın nasıl hakkı oluyor 8 sene mi sözleşme yaptı.
İtalyanlar Yunanlar ve Türkler birbirine benzeyen üç millet.ortalığı menajeri karıştırıyor. bu italyan gazetecilerde bizimkiler gibi çiğ süt emenlerden. hiçbirine güvenmiyorum.
Oyuncu bizi iştesin sorun yok marcao da da zenit fazla verdibiz fazla teklif edelim diye fbyi mi kullandi menajeri
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi