GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 67

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,6K
Sayfa
67/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 sene önce oynadığı takımın nasıl hakkı oluyor 8 sene mi sözleşme yaptı.
7-10 gün önce italyan kaynaklarından okumuştum. tekrardan bakıyorum bulursam atarım buraya

edit 1:

Cagliari asks for at least 8 million plus two bonuses, having to give a percentage to Estoril agreed at the time . Galatasaray is already around 7 million, but it is in Italy to reach agreements also on the engagement. The Italians who have tried for the moment must remain at the window, but it is a story to follow until there is the word "end".

burada yüzdeden bahsediliyor başka bir kaynakta %30diye belirtmişlerdi şimdi ona bakıyorum

edit 2:
Between Cagliari and Galatasaray 4 million are dancing - 7 requested, 3 offered - but at 5 it could easily close (30% will go to Estoril)
Meanwhile, Joao Pedro waits after saying yes to the Turks.

Son düzenleme:
4.2 ye denilen 2.6 komisyonu ekleyince 6.8 yapıyor teklif arttımadan ziyade herifin komisyonu kabul etmiş oluyoruz haberlere göre.

giphy.gif

Gecen sezon Burak Elmas yonetimi medya’ya isimleri sizdirmadan transfer gorusmelerini yurutuyordu ve transferleri bitiriyordu. Dursun Ozbek’in gelisiyle birlikte cumle alem ilgilendigimiz futbolculardan haberdar. Hal boyle olunca ister istemez anlastigin rakamin fazlasini vermek zorunda kalabiliyorsun. Naci 4.2 milyona anlastigimizi soylemisti, simdi 6.8 milyona cikmisiz. Bu yonetime buyuk bir eksi yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt