Okan Kantar
Kırmızı Üye
Forvete de Ronaldo'yu yoklayalım Manu'dan ayrılmak istiyormuş.
Abi ne Dybala'sı adam istese Real'e Barca'ya gider bizde ne işi var.
Abi ne Dybala'sı adam istese Real'e Barca'ya gider bizde ne işi var.
Pedro out sorloth in ne diyorsun?hiç ciddi bir talibi çıkmadı imza parası ve maaş beklentisi çok yüksek muhtemelen.
hamza akman? yetersizÖzellikle Hamza,Ali Turap ve Yunus’u merak ediyorum.
Yunus,Ali Turap ve Hamza’yı ben yazdım Şevki kardeşim. Bunlarla ilgili yazınca haliyle üstüme alındım. Neyse mühim değil.Halit başkan sen niye alındın iki gözümün çiçeğisin mevzu senlik değil tamamen duygusal twitçiler
yaw bitti denilen pedro yatacak neredeyse ne sorlothu :dPedro out sorloth in ne diyorsun?
Avatarına hasta oldumMadem pedro kaçtı gitsinler sorlotha keseyi açsınlar ne yapıp edip getirsinler
Yatacak değil yattı knk erden eline yüzüne bulaştırdı, arsa almak gibi sandı bu işleriyaw bitti denilen pedro yatacak neredeyse ne sorlothu :d
ManU ile Arsenal ciddi ciddi istiyor. ManU - Antony transferine bağlıymış ManU işi. Dybala ise İtalya'da kalmak istiyormuş ama maddi anlamda istenilen teklifler gelmemiş galiba.hiç ciddi bir talibi çıkmadı imza parası ve maaş beklentisi çok yüksek muhtemelen.
Yok pedroya değil edilecek tek kişi var ama ihraç yerizJoao pedroya ana avrat kufur etmek serbest olsun