bu kulube brazilyalı köpek bile alınmamalı artık
Maaşı yüksekti bonuslarla 2.5 milyon maaşı vardı.3 m euroya geldiğinde burada herkes bu fiyata çok uygun keske bize gelse demişti. Bizde nelssonu almıştık.
3m euro böyle bir stoper için çok uygundu.
Üçünü de 11 oynatırım. Risk alınır.hamza akman? yetersiz
ali turap, tanimam
yunus, bekleyip görecez, beklentim düsük
Off cok sertSen cenki kampa yolla
Kendi başına kahraman olacam diye transfer yürüt.
Al bakalım erden efendi nasılmış bu işler öğrendin mi?!
Sen dön kulübün gayrimenkul işlerine, bu işlere burnunu sokma
Kaynak ne yattığını belirtenYatacak değil yattı knk erden eline yüzüne bulaştırdı, arsa almak gibi sandı bu işleri
Pedro'yu çok beğeniyorum lakin umarım teklif yükseltme falan yapmamışızdır.Bitirirsek fener istemiş gibi çalım muhabbeti yaparız.![]()
Kanka akşama bu konuyu da yorumlar mısın? Bir de pedro oyun tarzı olarak bize ne vaadeder, sen nasıl bi pyuncu istersin?Anladigim kadariyla:
fb fiyat yükseldi -> menejer haberleri pompalandi -> taraftar baski kurdu -> Yönetim fiyati yükseltti
![]()
yayına sakla reis bunuAnladigim kadariyla:
fb fiyat yükseldi -> menejer haberleri pompalandi -> taraftar baski kurdu -> Yönetim fiyati yükseltti
![]()
evet de adam geldiğinde de fişek gibiydi. çokta muallak değili.Maaşı yüksekti bonuslarla 2.5 milyon maaşı vardı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben nerden bileyim yauKanka akşama bu konuyu da yorumlar mısın? Bir de pedro oyun tarzı olarak bize ne vaadeder, sen nasıl bi pyuncu istersin?
Barça alsa çoktan alırdı. Bi ara adı geçti sonra ses cıkmadı.Forvete de Ronaldo'yu yoklayalım Manu'dan ayrılmak istiyormuş.
Abi ne Dybala'sı adam istese Real'e Barca'ya gider bizde ne işi var.
Hepsi vasat hocamhamza akman? yetersiz
ali turap, tanimam
yunus, bekleyip görecez, beklentim düsük