Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Kamptan bahsetti. Kampa yetişirse oyuncuyla daha fazla çalışırız ama geç olunca da daha ucuz oluyor vs.CE: "Transferler yetişse de yetişmese de her birinin artısı eksisi var."
ne diyor bu
Kamptan bahsetti. Kampa yetişirse oyuncuyla daha fazla çalışırız ama geç olunca da daha ucuz oluyor vs.CE: "Transferler yetişse de yetişmese de her birinin artısı eksisi var."
ne diyor bu
Alırsak ekime alamazsak kasıma demek istemiş bence.Dinlemedim, öncesinde hangi konudan bahsediliyor bilmiyorum ama şu cümleden anladığım kadarıyla demek istediği şey kampa yetiştirmek için acele edersek maliyetleri yüksek oluyor, acele etmezsek de maliyetlerini düşürebiliyoruz gibi bir anlam çıkarttım.
Sag bek ve kanat yok mu?Cenk Ergün, Spor Smart’ta konuşuyor:
"Düz orta saha ve kreatif orta saha almak istiyoruz. Stoper arayışımız da var. Boey, yeni sezon planlamamızda yer almıyor."

Hosnut olmadigi belli heralde istifa ettigi dogru
Eylül e kadar puan farkı yer rahatlarız rakiplerden2 ortasaha,1 forvet, 1stoper demek,bu sene yine şampiyon olamadığımız bir sezon geçircez belli oldu..
Yabancı bir kanat başka bir mevki için güçlü bir yerli demek.Cenk Ergün açıklamalarında kanat oyuncusundan bahsetmedi. Tüm sezon kerem, yunus, morutan ile geçmez. Güçlü bir kanat oyuncusu lazim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi