GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 84

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,8K
Sayfa
84/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok çok net Savanier gibi biri olmazsa reçete belli , hem Evander gelsin hem de Harit , takımda yetenek eksikliği var özürlü dolu, Kerem de formayı kaybedebileceğini bilsin Harit solda da oynar

Şu Cenk Ergün konuşması çok dikkatimi çekti. Yine kaos yine sıkıntı yine tekere çomak.

İşimiz zor. En azından Hamza, Ali Turap vb oynasa. Gerçekten bu berkan denen şahsın hakettiğini düşünmüyorum

Benim de çok görmek istediğim bir isim değil açıkçası.* Icardi'ye çok fazla *Arjantinli bir futbolcu gibi bakmıyorum en azından duygusal yapısından ötürü. Çok küçük yaşlarından beri Avrupa'nın içinde ama tabii ki buralara gelmeden nasıl bir uyum sağlayacağını bilemeyeceğiz. Monza transferi olursa İtalya ligine renk katacağı kesin. Takip edeceğim 😄
renk katacaktir suphesiz. monza *dybala icin de bastiriyor, ayni takimda nasil olurlardi bu da ilginc bir denklem.

benim *istememem de *etken-karakter kisilik bazli kirilma ani arkadasina yaptigi buyuk yanlis.
<*messi den bilumum arjantinli sozu gecen isimler kendisine o gun bugundur mesafeli. bu elbette kariyerine de sekte vurdu ozellikle milli takim baglaminda. oyuncu tipolojisine bir sozum olmaz o yonunu begenirim.

monza ligin renk katan takimi olacaktir suphesiz - dusseler de kalsalar da...
monza disinda *nacizane en merak ettigim takim yenilerden ; *lecce.

Dikkat edin herifler 1 kere tehlikeli geldi h3men pas atiyorlar bizim keremle Mohammed hemen kaleye vuruyor. Lan zaten ordan gol atamayacaksiniz belli. Bir geri dönün bakın etrafa.

Yunus okadar topla bulusmamasına rağmen 2 asist yapti

İnanılmaz bir ümitsizlik var 2 eksik mevkin olur anlarım da takımda iskelet filan yok. Gerçekten hocaya da yazık olacak. 3 hafta kaldı 5 günde bir oyuncu gelmesi lazım. Hala sessizlik hakim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt