Sami Karakoç
İmparator
Eldor
Pedro
X Sergio Fredrik Yunus
Soyle bir kurgu fena olmaz. Sol kanada cizgiye inen hizli biri lazim
Pedro
X Sergio Fredrik Yunus
sörloth su an sart oglu sart!!kaç paraysa verelim şu Sörloth'u alalım forvet göndermeyi beklemeyelim, ayrıca kesinlikle ve kesinlikle 1 değil 2 ön libero lazım, yedek dediğimiz adamlar yedek bile olamaz
Bek transferi de en az forvet transferi kadar önemli bence şu an, umarım bek için de bir çalışma yapılıyordurEldor
Pedro
X Sergio Fredrik Yunus
WALL-E deki kaptana nasil benziyor.
yedek ortasaha lazım diyince ne gerek var diyenler,izlesin rezilliği.koca sezon gueye-oliviera oynar buyursunlarHerifler bir 10 no bir 6 diyorlar. Lan bunlara birsey olsa yine taylan berkana kaliyorsun. Nasıl olacak bu iş. Bu hedeflerle geriden oyun kuramiyorsun ışte niye aynı şeyleri deniyoruz biz
Kimse kusura bakmasın ama dayanamadım maçı kapattım. Yani sezon başı ama ben bütün sene boyunca bu oyunu gördüm.
renk katacaktir suphesiz. monza *dybala icin de bastiriyor, ayni takimda nasil olurlardi bu da ilginc bir denklem.Benim de çok görmek istediğim bir isim değil açıkçası.* Icardi'ye çok fazla *Arjantinli bir futbolcu gibi bakmıyorum en azından duygusal yapısından ötürü. Çok küçük yaşlarından beri Avrupa'nın içinde ama tabii ki buralara gelmeden nasıl bir uyum sağlayacağını bilemeyeceğiz. Monza transferi olursa İtalya ligine renk katacağı kesin. Takip edeceğim![]()