Ali Gece
Büyük Kaptan
Ertan gelsinKesin değil ama akşam maç sonu twitter hesabında maç sonu/transfer discussion tarzı bir yayın yapabiliriz.
Konuk ayarlamaya çalışıyorum, bakalım olursa.
Ertan gelsinKesin değil ama akşam maç sonu twitter hesabında maç sonu/transfer discussion tarzı bir yayın yapabiliriz.
Herif umursamazin teki.19 yasinda napolideyken real madride karşı müthiş oynamis.2019 da 20 milyona romaya gitti ama son 2 senesi boş2024'e kadar kontratı var. Gelmez TR'ye. 2 senedir Roma ile anlaşıyoruz, oyuncu istemiyor. 4-5 sene yüksek kontrat vermen gerek.
Grillitsch, xeka ve diawara bu üçlüden hangisini tercih edersiniz.
Bi menajer önerisini fena koyacaköar bize. Etebo styleyaw bunu nasıl alcaz ki 2.5m euro net maaşı var. bizden min 3 3.5 isteyecek. son 2yılı bitik geçmiş herife bu paralar verilir mi
foot mercatoyu kaynak göstermişler geçelim@Hasan Çam
@Sami Karakoç
![]()
Transferts : le PSG va parler avec Galatasaray au sujet d'Idrissa Gueye
Idrissa Gueye intéresse Galatasaray au point que le PSG va prochainement rencontrer des émissaires du club turc en vue d'un possible transfert.www.lequipe.fr
Konuk olarak önerim kemal kurek ve ahmet arif kesen. Guzel bir yayin olurduKesin değil ama akşam maç sonu twitter hesabında maç sonu/transfer discussion tarzı bir yayın yapabiliriz.
Dun gece de dedigim gibi kafadan kirik olmasını ve son 2 seneyi bosa gecirmesini goze alirsak diawara ancak yedege,rotasyona alinir.ilk 11 olmaz su haliyle.bu kadar maliyete de gerek yok yedek icin
Tamam iste yedek icin bile tartisilirRoma’da yedek kalan adam ve bu maliyetlerle burda yedek oturmaya mı gelecek yapma Sergen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11-12'sindeki haber.@Hasan Çam
@Sami Karakoç
![]()
Transferts : le PSG va parler avec Galatasaray au sujet d'Idrissa Gueye
Idrissa Gueye intéresse Galatasaray au point que le PSG va prochainement rencontrer des émissaires du club turc en vue d'un possible transfert.www.lequipe.fr
Hadi kulübün politikası yok hocanin da mı politikası yok Okan hocayı hepimiz destekliyoruz ama en azından belli bır listesi olmasıBir takım bu kadar çok menajer güdümünde girmemeli. Kendi istediği kendi takip ettiği oyuncuların peşinden gitmeli.
İzlememişse...Bir takım bu kadar çok menajer güdümünde girmemeli. Kendi istediği kendi takip ettiği oyuncuların peşinden gitmeli.
Katildigim bir öneri. Hem bosta. Kulup karari beklenecek bir durum da yok. Menajere yedir 300-500, oyuncuyada 1m imza, yillik da 1.3-1.5 ver getirGeçen ismi dönen bazoer vardı o oyuncu psv ve ajax altyapısı görmüş hele de ajaxın ekmeğini yemiş bir adam
Kötü atiba gelip neler yaptı burada o yüzden bazoer değerlendirilmeli tabi sakatlık durumu vs nedir tam bilmiyorum yoksa kaçırmayalım derim
Ne Diawara yıllık 4 ister ne Zeka yıllık 3.5.
Fernando burdayken yaşlı, bunun genci sakatlanmayani olsa falan yazılıyordu hey yavrum hey kaç yıl geçti adam hala Sevilla da döktürüyor. Buradan buranın futbol görüşü hakkında biraz ön bilgi edinebiliriz gibi