Haberler doğruysa 2.6 milyon menajer komisyonunun kimlere bölüşüldüğü bu haberden belli gibi.Bizim için kaçan bir oyuncu. Fener ne oynayacak, nereye alacak hiç anlamadım.
evander 8.5 falan da takılıo halil takılır mıEvander gelecegine Halili alip orda deneyelim en azindan neler verecgini biliyoruz
Dışarıdan davulun sesi hoş gelir Musap yaptığın yorumlarda buna benziyor. Kusura bakma ama kulüplerin havaya savuracak 1 m eurosu bile olmamalı takımlar hâlâ nasıl küçülmeye gitmiyor onu da anlamış değilim.Ben dün o kadar laf ederken BOS YAPAN insanlari piste alalim yine. Dedigimi inatla anlamak istemeyenler SELAMMM
Kitlerler bize evander felan gibi CÖPLERI , menajer transferlerini
Dün Yarro'ya sordum Evanderi neden begenmiyorsun özellikleri nedir diye:evander 8.5 falan da takılıo halil takılır mı
taliscayı getirelim hemen şimdi
e King aldılar forvet - onun arkasında oynayacak - çevresinde 150 tane ortasha ismi var.joao pedro underrated adam.ama 6.5 milyon +bonuslar hem fazla hemde fb gibi çorba bi kadroda faydası ne olur,bilemiyorum.tek forvet oynamaz o herif
Adam şu şartları kabul etse zaten Trabzon’da kalırdı. 3 yıl sözleşme istiyorBen olsam Nwakeme ile 1+1 yıl uygun maaşla anlaşırım. Bizim kaplumbağa ligde Joao Pedro'dan daha fazla katkı sağlayacağını, kısa vadede lig şampiyonluğuna daha uygun olduğunu garanti ederim. Ama ispat edemem...
yarra oldschool oyun disiplini yüksek avrupalı erkek sever ondanDün Yarro'ya sordum Evanderi neden begenmiyorsun özellikleri nedir diye:
"sevmiyorum. Özellikleri: sut, dribbling, duran top, hiz,s kill" dedi![]()
Menajere 2.6 milyon komisyon verseler hırsız var diye dolardı buralar yapmayın.Geçen hafta bitireceğimiz transferi sakız gibi uzatırsan böyle olur. Kaç kere gördük aynı senaryoyu. Transfer dönemleri zulüm.