GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 22

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
548,9K
Sayfa
22/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joao pedro underrated adam.ama 6.5 milyon +bonuslar hem fazla hemde fb gibi çorba bi kadroda faydası ne olur,bilemiyorum.tek forvet oynamaz o herif

Ben dün o kadar laf ederken BOS YAPAN insanlari piste alalim yine. Dedigimi inatla anlamak istemeyenler SELAMMM

Kitlerler bize evander felan gibi CÖPLERI , menajer transferlerini
Dışarıdan davulun sesi hoş gelir Musap yaptığın yorumlarda buna benziyor. Kusura bakma ama kulüplerin havaya savuracak 1 m eurosu bile olmamalı takımlar hâlâ nasıl küçülmeye gitmiyor onu da anlamış değilim.

pedro karakterin de adam zor buulamayız ve çok yönlülügü vs bi sıkıntı bu da bakalım nolcak

joao pedro underrated adam.ama 6.5 milyon +bonuslar hem fazla hemde fb gibi çorba bi kadroda faydası ne olur,bilemiyorum.tek forvet oynamaz o herif
e King aldılar forvet - onun arkasında oynayacak - çevresinde 150 tane ortasha ismi var.

Full+full hücum oynayacak fener belli bu adamı alıyorsa

biz hem kulüp hem oyuncuyla anlaştık da menajerle oyalanıyorduk sözde. fener kulübe fazla önerince menajer tamam 50 bin komisyon alsam yeter mi dedi? ya bizden çıkan komisyon haberi yalan ya da bu haber menajer oyunu. bana ilki gibi geliyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt