Sami Karakoç
İmparator
yaparızMarcaoda oldugu gibi akilli transfer yapmaliyiz
yaparızMarcaoda oldugu gibi akilli transfer yapmaliyiz
pedro yerine aynı kalitede veya daha iyi oyuncu gelecekse hiç koymaz ama bizim takımda süreç böyle işlemiyor.Gomis'e 500 bin verme Alan'ı filan elinden kaçır git Diagne'ye 15m ver.
Gedson'u alma Casper Cica'ya 6.5m euro ver.
İyi kanatları kaçır depresif Morutan'a 6m euro para ver.
Orta saha alma defansa 20m euro yakın para göm.
İyi oyuncuyu alma her sene menajer kazıklarına 2-3m maliyet göm. Etebo,Gustavo vs
Sanırsın mükemmel yönetiliyoruzda elimizden kaçan oyuncunun yerine iyi birini bulacaz. 1-2 oyuncu planlaması ile yürüyoruz işte. Onlarıda alacaksın.
fvde oynayabiliyor. berisha gidecekmiş. pedro king oynar ileride valenciayı da rotasyon için tutarlarPedro çok iyi oyuncu alamamamız üzdü lakin menajere 2.6 milyon komisyon verilmemesi doğru karar. Fener nerede oynatmak için alacak gerçekten anlamıyorum, transfer çalımı için kendi ihtiyaçları olmayan bir oyuncuyu alıyorlar gibi yada forvete alıyorlar.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
euro düşene kadar transfer yapmamayı öneriyorum. bu ortamda atılacak her adım risk ve zarar yazarYönetim refleks olsun diye abuk sabuk paralar saçmasınlar yeter. Zaten Bankalar Birliği var gelirlerin %50'si gidiyordu bu sezon.
Fenerbahçe bu paraları harcıyor ancak gidişat o ki 10 sene içinde kulübü Koç grubuna satmak zorunda kalacaklar. Yasa-kural tanımaz bir diktatör var başlarında. 30 tane yabancı futbolcu var kadrolarında ve kimsenin bir kaygısı yok ne olacak bu durum diye.
o işler kagıt üstünde olmuyo işte can.bakalım ne olacaktürkiye ligi için saf forvet şart mı peki misal - kafa topu hariç
bam güm hücum yapacaklar işte
bu kadar maliyetlere karşılıkta sanki Kim'i satacaklar ama o zaman TJK gibi hücum iyi savunma tırt kalacak.
Bizde de biten 6 yok / 10 muallak artık - Marcao kopmuş , Nelsson'u belki gelecek.
"peeoğğüüfffff" sesleri
gedsondan sonra bana da şok etkisi yaratmıyor bu çalımlar ama şaşkınım sadece.bu kadarını da beklemiyodum.aynı bölgeyee 4.bi adam aldılar.joao pedrodan tek forvet de olmaz.
daha önceki transfer çalımlarının ne kadar hayrını gördüyse bunun da o kadarını görür fb o maliyetle.baska da bişey diyemem
hep böyle diyoruzda adamlar acunla falan para işini cözüyor bi şekildeYönetim refleks olsun diye abuk sabuk paralar saçmasınlar yeter. Zaten Bankalar Birliği var gelirlerin %50'si gidiyordu bu sezon.
Fenerbahçe bu paraları harcıyor ancak gidişat o ki 10 sene içinde kulübü Koç grubuna satmak zorunda kalacaklar. Yasa-kural tanımaz bir diktatör var başlarında. 30 tane yabancı futbolcu var kadrolarında ve kimsenin bir kaygısı yok ne olacak bu durum diye.
o da dogru.neyse 2012 den beri alışıgız bu transfer olaylarına.artık şaşırmamak lazım ali koç ve fb gibi doyumsuzlar içinGedson çalım filan değil Burak ibra olmak için almadı. Sonra hem lig hem başkanlığı götünde patladı. Gedson u biz almadık.
Saçacaklar renktaş. Özellikle böyle transferlerde daha çok oluyor. Şimdi giderler evander çöpüne 8-10m bayılırlar. Hep böyle oldu. Elimizden kaçan oyuncular bize cuk oturan oyuncular, onların yerine aldığımız hiç bir oyuncu iş yapmadı.Yönetim refleks olsun diye abuk sabuk paralar saçmasınlar yeter. Zaten Bankalar Birliği var gelirlerin %50'si gidiyordu bu sezon.
aynen,mantıklı olan bu.6.5 milyon+bonuslar fazla yine de2.6 milyon euro komisyon olayi da yalan büyük ihtimal
Fener devreye girdi bonservis ücretini yükseltti bizde cekildik bence