GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 27

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
548,9K
Sayfa
27/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener aldiysa helal olsun. En azindan Cumhuriyet'in 100. yilinda sampiyon olacagiz derken boş yapmadilar. Kadrolarini kurdular, gerisi teknik heyete ve oyunculara kalmis.
Belki Lincoln filan da var ama en azindan yedekleri de iyi olacak.
Biz ise daha yedek 6 numarayi bile almadik.

Haftalarca pedro pazarlığı yapti yönetim ya bu kadar başına düşmesi saçma pedro'nun adı dün fenerle anıldı bugün anlasma oldu.
Utanin

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
utanmak ne alaka ya. 30 yaşına gelmiş adamın sözleşmesi konusunda elbette pazarlık yapılacak. Bir diyorsunuz feghouliye o maaş ve sözleşmeyi verdiler bir diyorsunuz maaş vergi bons menajher haracı toplam 6 milyon euroyu bir yılda bir oyuncuya verelim.

Geçin abicim bunları. 22 yaşında futbolcu olup 1 milyon altı maaş ile 100-200 binin hesabını yaparak kaçırsak eyvallah herife okey desen cebinden cash 10 milyon euro çıkmalı.

Transfer işini aşırı uzatıyoruz yav bizim kadar sakız eden yoktur. Eğer oyuncu bir reaksiyon göstermez ise kesinlikle bitiremiyoruz transferleri. Gelen her yönetim beceriksiz bu konuda. Tek tek isim saymama gerek yok. En son Abdülkerim ve Kazımcan buna örnek. Bunlar bizi seçmese elimizden kaçırırdık.

Galatasaray'ın son 3-4 senedir tak diye aldığı oyuncu yok. Oyuncu bize gelmek için yırtınısa güç bela alıyoruz. Para yok filanla alakası yok aşırı sakız ediyoruz süreci. Abdülkerim Bardakçı'da elden kaçmıştı son anda Ali Koç'un bok yemesi ile bize geldi.

Elinde bu kalitede oyuncu yoksa alternatifin hazır değilse gerekirse 2 milyon 1,5 milyon verip alacaksın
elin oğlu nasıl gelip alıyor ? alamıyorsan susup kenara çekilip izleyeceksin
rakiplerin pislik peşinde. elinden topçu kapmak için olmayan paralarını ihtiyaçları olmayan mevkilere saçıyorlar. onlar bu şartları kabul etti diye biz de mi edelim bilemedim. yani o kadar elzem görmüyorum böyle sidik yarıştırırken milyonlarca euroyu komisyonculara yedirmeyi

.
images%20(5).webp

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu fenerin yaptığı yapacağı her transfere salça olmayan fiyat arttırmayan yönetimin de ben ta. Ulan bi akillanamadik biz iyiyi oynadıkça istediğimiz tün topçulara salça olup fiyat artırıyorlar bunlar kahpe lan kahpe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt