Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
talisca değil dybala'yı getirirdim ben olsam ama o da imkansız maalesef
Sen vermessen oyuncunun menejeri veriyor çünkü dillenmesi onun işine geliyor. Günümüz dünyasında gizli saklı oyuncu transferi çok zor artıkbidaha muhabirlere bilgi veren yöneticinin..
biz alsaydık yapardı. fb aldığı için yapmaz kariyeri biter top oynamayı unutur. kaleleri şaşırır. kadıkoy diye fikirtepeye giderpeki fbnin çorba kadrosunda ne yapar bu herif![]()
İyi fener alsın sezon başlasın ozaman görürüz oyuncu nasıl oyuncu demeye başlarızFeg ve Babel’i aldılar.
Babel beğendiremedi , Feg elinde patladı. Her sene yollamaya uğraştın
Mr.Faith - 13.07.2022 13:47 |
|
benimde aklıma bu geldi,o yüzden içimin cıs ettiğini söyleyemembiz alsaydık yapardı. fb aldığı için yapmaz kariyeri biter top oynamayı unutur. kaleleri şaşırır. kadıkoy diye fikirtepeye gider
Yani eleştiri yapılması gereken konu bu biz başka şeyleri tartışıyoruz. Ya da bir kulüp Marcao'yu satıp yerine neden Boateng'i düşünür bu nasıl bir akıl tutulmasıBen şeyi anlamıyorum jpedro tam 442 oyuncusuydu ve gorusulen o tarz bi adam da yok onu alamazsak cift forvet oynamayacak miyiz bu nasil planlama?
Iyi topcu alirsak rakiplere haksizlik olur. Bizim centilmen yoneticiler, rakiplerini asla uzmezlersörloth u almak lazım