Evet simdi panik transfer zamani
Alo Ahmet ben Cenk ergun ne kadar topcu varsa oner hemen aliyoruz
Alo Ahmet ben Cenk ergun ne kadar topcu varsa oner hemen aliyoruz
Verselerdi. Abuk gubuk ogulcana gerizekalılar yüzünden vermeyi biliyoruz. Yine BAYa birsuru para dökmeyi biliyoruz. Gomis gibi bitige para saciyoruz. İse yariyacak adam gibi bir oyuncuya vermiyorsak o yönetimin abvBir de şunu anlamıyorum. Yönetime sövüyoruz da sırf herifi elden kaçırmamak için menajere trink 2.6 m avroyu verseler miydi?
ona da girmeyelim bence 1 ay pazarlik yapariz fiyati belli olunca fener bastirir alir trye gelmeyecek oyuncuyu hediye paketi yapip rakibe yolluyoruz resmensörloth u almak lazım
muhasebe tayfa 6m euro bonservis 10 taksit, oyuncuda 250 bin yıllık alıyor oyuncuyu satacaz diye hayal kurmaya devam etsin. Ligde 13-14. olmaya devam gibi knk. Seneye avrupada yok Nelson'a filan gelecek max teklif 7-8 olur.pedroyu almadığımız için ettiğimiz karın yanında hiçbir şey![]()
Maliyet ligin 3.haftasına kadar konusuluyor. Sonra çok ufak bir azınlık dısında sahadaki topa odaklanıyor.sen ne düşünüyosun pedronun maliyeti konusunda?burda begendi bi cogumuz bize katkı sağlar diye.ama fb şişikin olan bi bölgeye transfer yaptı
Şurası 40 milyon euro.gedsona mhye irfana pedroya vermediğimiz milyonlarla zengin olduk. yaşasın!
peki fbnin çorba kadrosunda ne yapar bu herifMaliyet ligin 3.haftasına kadar konusuluyor. Sonra çok ufak bir azınlık dısında sahadaki topa odaklanıyor.
üstat sen ajax nordjelland zagreb falan izleyebilirsin. seni en tatmin edecek takımlar onlar.Şurası 40 milyon euro.
Borcumuz ise 150 milyon euro.
Şampiyonluk geliri 10 milyon euro.
Talisca şart rtaş para kısmını babalar halletsin Taliscayı istiyoruzha büyük para yedireceksek o isim talisca olmalı. sponsor bulup alıp getirelim
10 senedir burdayım.sakin kalmayı ögrendik bu transfer dönemleri sayesinde,haklısınArkadaşlar istiyorsunuz ki sırf fb araya girdi veya girecek diye gereğinden fazla para ödeyelim, ceza meza yesek ilk ağlayacak olanlar da sizlersiniz. Fb alabiliyor katakulli ile sen alamıyorsun bitti , deal with it. 15. olduysak İrfan Mhy gelmedi diye olmadık 6 numara alınmadı diye olduk. Elimizden topçu çalan kulüpler de bir hayır görmedi bu hamlelerden şimdilik. Örnek verilen Gedson da zaten İrfan için kulübü taşakşehirin üstüne yapmayalım diye geldi. Yönetim alternatifli çalışmıyor bu yüzden eleştirilerin bu kısmına katılıyorum. Histerik davranmaya lüzum yok , bazı gerçekleri kabullenirseniz sakin kalabilirsiniz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar istiyorsunuz ki sırf fb araya girdi veya girecek diye gereğinden fazla para ödeyelim, ceza meza yesek ilk ağlayacak olanlar da sizlersiniz. Fb alabiliyor katakulli ile sen alamıyorsun bitti , deal with it. 15. olduysak İrfan Mhy gelmedi diye olmadık 6 numara alınmadı diye olduk. Elimizden topçu çalan kulüpler de bir hayır görmedi bu hamlelerden şimdilik. Örnek verilen Gedson da zaten İrfan için kulübü taşakşehirin üstüne yapmayalım diye geldi. Yönetim alternatifli çalışmıyor bu yüzden eleştirilerin bu kısmına katılıyorum. Histerik davranmaya lüzum yok , bazı gerçekleri kabullenirseniz sakin kalabilirsiniz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi