GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 30

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
548,9K
Sayfa
30/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogru olsun bikere ise yara yakup.

Volkan Demir de bunu söylemiş.

1657709624854.webp

en baba scout transferini 12 milyona satıyorsun kalanı elde patlıyor. Artık genç falan değil katkı verecek adam lazım takım kreşe döndü. Hala yok yaşı çok yok bilmem ne, gs ikinci lig takımı mı olsun istiyorsunuz

Pedro alınmazsa, fener alırsa demiyorum, alınmazsa ağır sover ve bu sene lig falan izlemem. Niye kendime eziyet edeceğim ya. Mazoşist miyim?

hep böyle diyoruzda adamlar acunla falan para işini cözüyor bi şekilde
Evet. Zaten olay o. Kural tanımazı o yüzden yazdım. İstedikleri gibi at koşturuyorlar Türk futbolunda. Acun da Hull City ile bir kanal açtı.

Biz de kurallara uyacağız diye çırpınıyoruz haklı olarak. Biz yanlış yapmıyoruz ancak köşeye sıkıştırılıyoruz transferlerde belli bedeller ödettirilmek için. Bu çok açık. Keşke hiç bir isim yansımasa basına. Ancak bu da bir silaha dönüştü işte. Para indirmek isteyen menajer sosyal medya baskısını kullanıyor.

Nasıl çıkılacak bu durumdan bilmiyorum.

Pedro'yu kaçırmayı bile kabullenemezken bu itlere kaptırmamalıyız. Adamların ihtiyacı olup olmaması ayrı bir konu, oyuncu net şampiyonluk hamlesi. Bu kadar aptal olamayız.
tepkinde çok haklısında.fb daha öncede bunları çok yaptı.her bölgeleri dolu,dolu olan bölgelerinde yarısı vasat.sistemleri ne olur,10 numara olan joao pedro oynamak istedikleri oyunda ne yapar tartısılır...crespoyu tutmuyor sanırım jesus,cresp ve zach ikilisini bozdular.araoyu aldılar bi de

fenerin ihtiyacı yok meselesinden çok rakibinin kritik bir hamlesini bozmak ve yerine aynı kalitede oyuncu bulamayacağını bilmek de iştir.
-Doğruysa- yapılan biraz da bu. Gider yine göstermelik satış yapar kılıfına uydurur. allahyar ile ozan paketi 8+pay eder miydi? hayır. Oradan
gelen parayı harcadım der geçer.

Bence bu fb-Joao işi büyük bir menejer kolpası , doğru olduğunu gösteren herhangi mantıklı bir tarafı yok zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar istiyorsunuz ki sırf fb araya girdi veya girecek diye gereğinden fazla para ödeyelim, ceza meza yesek ilk ağlayacak olanlar da sizlersiniz. Fb alabiliyor katakulli ile sen alamıyorsun bitti , deal with it. 15. olduysak İrfan Mhy gelmedi diye olmadık 6 numara alınmadı diye olduk. Elimizden topçu çalan kulüpler de bir hayır görmedi bu hamlelerden şimdilik. Örnek verilen Gedson da zaten İrfan için kulübü taşakşehirin üstüne yapmayalım diye geldi. Yönetim alternatifli çalışmıyor bu yüzden eleştirilerin bu kısmına katılıyorum. Histerik davranmaya lüzum yok , bazı gerçekleri kabullenirseniz sakin kalabilirsiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun gereğinden fazla para vermek değil renkdas dillendirmek transferler de gecikti geçen sene 13.olan takımdan da bekleniyor doğal olarak iyi transfer bizim liste belli ki Fenerbahçe'nin elinde de var William carvalho Sergio oliviera joao Pedro Abdülkerim bardakçı burda bir tuhaflik var.

fenerin ihtiyacı yok meselesinden çok rakibinin kritik bir hamlesini bozmak ve yerine aynı kalitede oyuncu bulamayacağını bilmek de iştir.
-Doğruysa- yapılan biraz da bu. Gider yine göstermelik satış yapar kılıfına uydurur. allahyar ile ozan paketi 8+pay eder miydi? hayır. Oradan
gelen parayı harcadım der geçer.
Her transfere bizde el atalım mal gibi bakmayalım o zaman bak o zaman ilişiyolar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt