GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 32

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549K
Sayfa
32/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sandıkları terketmeyelim
1657710219603.webp

Erden mi cenk mi her kimse muhtemelen her gun nevzata haluklara butun medyaya gunluk rapor falan veriyor, hepsi ayni saatte ayni gelismeleri giriyor. Boyle sacmalik olmaz.

Gecen gun spor medyasinda calisan bi arkadasim atmisti gelismeleri boeye 1.5 m tekliften diawara ve xekaya kadar o gunun butun gelismelerini yazmisti. Hatta diawarayi buraya da yazmistim sanirim.

Birkac saat sonra hepsi ayni seyi yazmaya basladi bu nasil bi mallik ya?

reis ben onca çalımdan sonra itidalli yaklaşamıyorum olaylara artık. maliyeti ne olursa olsun senin 3 4 haftadır uğraştığın adamı 1 hafta alıp gitmeleri koyuyor bana bu basiretsizlik yoruyor artık. herif balon olsa umrumda olmaz belki ama ligde iş yapabilecek bir profil.
Sen de aynısını Bardakçı, Sergio Olivera'da yaptın ve ihtiyaçın olan oyuncular için yaptın. Sırf çalım atmak veya yememek için 3-4 milyon Euro ekstra maliyete girmeye gerek yok hele ki yabancı oyuncu ise.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evander'e yönelmiş olmamız zaten joao pedro denen kamilden vazgeçtiğimizi gösterir. 30 yaşındaki futbolcuya 6.5 milyon euro vereceğime 24 yaşındaki futbolcuya 7-8 veririm daha iyi. aksini düşünmek mal oğlu mallık zaten. kaldı ki evander sağlam topçu. danimarka liginde her 8-10 numara bir topçu sezonda 30a yakın gole direkt katkı sağlayamaz. öyle olsa hepsi sağlar. yönetim avellik yapmayıp aynı paralara çıkabiliyorsak evanderi almalı. sonradan okutabiliriz de.
Evander bence de çok kaliteli futbolcu ama Pedro'nun alternatifi değil kesinlikle. Pedro yerine benzer bir profil ile adımız geçse zaten bu kadar isyan çıkmayacak, alternatifi ya da daha iyisi hazır diyecek taraftar ama öyle bir isim olmadığı için problem çıkıyor. Evander'in de burada neden sevilmediğini, çöp ilan edildiğini anlamış değilim, kumaşı çok sağlam birisi.

İrfancan'la kıyaslamak yanlış olur arkadaşlar. İrfan'ı biz o şartlarda kesinlikle alamazdık ve almamalıydık. O yüzden ben şahsen üzülmemiştim, kendi bilir diyip geçmiştim.

Gedson konusu ayrı, yaşı dolayısıyla abartı maliyetler olmadığı takdirde bence almamız gerekirdi. Kötü bir kayıp oldu. Tek başına şampiyon yapmaz tabii Beşiktaş'ı ama zarar ettirmeyecek bir oyuncu.

Pedro da tek başına şampiyon yapmaz herhalde, Hagi değil sonuçta ama ligi ciddi sallayabilecek bir adam. Çok ciddi kayıp olur ve sinir bozar. Benim nazarımda en azından.
herkes iyi oyuncu oldugunda hem fikir ama sistem,dogru oyuncular ve dogru takımda önemli.yoksa kimler geldi kimler gecti

Evander vs bilmem gelmeden herkes 2 Rumeni de övüyordu yok şöyle böyle diye. Pedro olmadıysa Taliscayı ya da benzer profilde birini alacaksın.

Gs taraftarında birkaç yıldır FM oynuyor gibi genç oyuncu fetişi doğdu. Kerem Yunus vs gencimiz var zaten artık Kalite lazım Kalite

of cimbomummmmm al su taliscayı ya,ne ugrasıyoruz joao pedroyla falan.direkt taliscaya gömek parayı

Büyük bir yangın gerekiyor artık

Yönetimden yana hiç mi yüzümüz gülmez

1 aydır peşinden koştuğun adamı millet 1 günde gelip elinden kapamaz bu kadar kötü yönetimlerin üst üste geldiğini görmek kırk yılda bir denk gelirdi heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt