Gökhan Dündar
Parçalı Üye
Arkadaşlar sakin olmakta fayda var. Bir süre daha bekleyin.
Bir de sağbek ve Denayer misGueye
Midsjo
Sorloth
cek ve kapatalim transferi
Cok iyi olurdu rtas o kalitede adamlar lazımKeşke Gueye gelseydi..
Renktaş Evander bu kadar iyi olsa sana bırakmazlar yav. Oyuncu gelmiş 24 yaşına bir biz mi potansiyelinin farkına vardık bir de hücum oyuncusu bu. Senin dediğin Brezilya liginden 24-26 yaşında 5m oyuncu alıp bu oyuncu çok iyi çıkacak demeye benzer. Bu gibi liglerden belli bir yaşını geçmiş oyuncuya yüksek bonservis verilmez. Kaç takım patladı böyle.Evander'e yönelmiş olmamız zaten joao pedro denen kamilden vazgeçtiğimizi gösterir. 30 yaşındaki futbolcuya 6.5 milyon euro vereceğime 24 yaşındaki futbolcuya 7-8 veririm daha iyi. aksini düşünmek mal oğlu mallık zaten. kaldı ki evander sağlam topçu. danimarka liginde her 8-10 numara bir topçu sezonda 30a yakın gole direkt katkı sağlayamaz. öyle olsa hepsi sağlar. yönetim avellik yapmayıp aynı paralara çıkabiliyorsak evanderi almalı. sonradan okutabiliriz de.
misilleme geldi sakin olalım arkadaşlar biz bitti demeden bitmez.
3-4 milyon değil %10 yerine %25 komisyon istedi diye uzadı güya(1m yerine 2.6 istemesi). çözülebilirdi bir şekilde fbye kaptırmak kötü oldu.Sen de aynısını Bardakçı, Sergio Olivera'da yaptın ve ihtiyaçın olüaün oyuncular için yaptın. Sırf çalım atmak veya yememek için 3-4 milyon Euro ekstra maliyete girmeye gerek yok hele ki yabancı oyuncu ise.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2, 6 ve 10 numaralara yapılacak üç kritik transfer bence bizi şampiyonluk yarışında tutmaya yeterli. Geriye kalan transferler o kadar elzem değil ancak yapılırsa iyi olur denilen cinsten. Örneğin arkada iyi bir orta üçlü varken Mohamed-Diagne ikilisi ile ben iyi bir sezonun geçebileceğine inanıyorum. Aynı şekilde yanındaki oyuncularla performansının çok daha iyi olacağını düşündüğüm Cicâldău da 8 ve 10 yedeği olarak lig seviyesinin üstünde bir alternatif yaratacaktır. Emre, Berkan ve Hamza ile beraber 8/10 rotasyonumuz da iş görür diye düşünüyorum.
Adamlar bonuslar ile 15 diye acikliyor bizim taraftar 12 yaziyor kime gore neye gore 12 kardesim.Sizin gibi taraftar olmaz olsun.Gidenler ;
+ Marcao = 12m
Gelenler;
- Mostafa Mohamed = 4m
- Abdulkerim Bardakçı = 3m
- Oliveira = 3m
- Kazımcan = 1m
Şuan neredeyse kafa kafaya gelir , gider olayımız.
Başka giden olmazsa eğer en az 3 transfer daha bekliyorum. Takımdan ayrılan olursa sayı değişecektir.
Bonservis bedeli ortalama 4m civarı olsa -12m civarı ile tamamlamış oluruz. Şampiyonlar ligine katılmamız şart oğlu şart.
Yoksa seneye yine FFP anlaşması kaçınılmaz gözüküyor.