GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 33

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549K
Sayfa
33/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander'e yönelmiş olmamız zaten joao pedro denen kamilden vazgeçtiğimizi gösterir. 30 yaşındaki futbolcuya 6.5 milyon euro vereceğime 24 yaşındaki futbolcuya 7-8 veririm daha iyi. aksini düşünmek mal oğlu mallık zaten. kaldı ki evander sağlam topçu. danimarka liginde her 8-10 numara bir topçu sezonda 30a yakın gole direkt katkı sağlayamaz. öyle olsa hepsi sağlar. yönetim avellik yapmayıp aynı paralara çıkabiliyorsak evanderi almalı. sonradan okutabiliriz de.
Renktaş Evander bu kadar iyi olsa sana bırakmazlar yav. Oyuncu gelmiş 24 yaşına bir biz mi potansiyelinin farkına vardık bir de hücum oyuncusu bu. Senin dediğin Brezilya liginden 24-26 yaşında 5m oyuncu alıp bu oyuncu çok iyi çıkacak demeye benzer. Bu gibi liglerden belli bir yaşını geçmiş oyuncuya yüksek bonservis verilmez. Kaç takım patladı böyle.

Madem Pedro'nun maliyeti yüksek o zaman gideceksin Nwakeme, Visca gibi bizim lige geldiği zamanki ucuzlukta adam bulacaksın, hiç değilse adamlar ucuz patlarsa zararın az olur. Pedro gibi direk katkı verecek adam yerine sırf 24 yaşında diye danimarka liginden kaç senedir çıkmayan adama 8-10m bayılmak salaklıktır geçen seneden akıllanılmadı mı?

herkes rahat olsun. kendimi bildim bileli hani şu feyyazın gol kralı olduğu sezonlardan beri 32-33 senedir ligi takip ederim. her sezon öncesi biz transferde zayıf kalırız fener transfer şampiyonu olur sonradan babayı alır. bu yıl da öyle olacak.

Ya kardeşim hiç aklın yoksa alt yaş kategorilerinde milli olmuş 19 yaş altı elli tane adam vardır. Güney Amerika’dan çek santrafora birini dene şansını yabancı sınırını da yemiyor

Sen de aynısını Bardakçı, Sergio Olivera'da yaptın ve ihtiyaçın olüaün oyuncular için yaptın. Sırf çalım atmak veya yememek için 3-4 milyon Euro ekstra maliyete girmeye gerek yok hele ki yabancı oyuncu ise.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3-4 milyon değil %10 yerine %25 komisyon istedi diye uzadı güya(1m yerine 2.6 istemesi). çözülebilirdi bir şekilde fbye kaptırmak kötü oldu.

2, 6 ve 10 numaralara yapılacak üç kritik transfer bence bizi şampiyonluk yarışında tutmaya yeterli. Geriye kalan transferler o kadar elzem değil ancak yapılırsa iyi olur denilen cinsten. Örneğin arkada iyi bir orta üçlü varken Mohamed-Diagne ikilisi ile ben iyi bir sezonun geçebileceğine inanıyorum. Aynı şekilde yanındaki oyuncularla performansının çok daha iyi olacağını düşündüğüm Cicâldău da 8 ve 10 yedeği olarak lig seviyesinin üstünde bir alternatif yaratacaktır. Emre, Berkan ve Hamza ile beraber 8/10 rotasyonumuz da iş görür diye düşünüyorum.

2-6-10 yetmez…
Bu kanat ve forvet rotasyonu ile şampiyonluğu çok büyük oranda kaybederiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gidenler ;
+ Marcao = 12m

Gelenler;
- Mostafa Mohamed = 4m
- Abdulkerim Bardakçı = 3m
- Oliveira = 3m
- Kazımcan = 1m

Şuan neredeyse kafa kafaya gelir , gider olayımız.

Başka giden olmazsa eğer en az 3 transfer daha bekliyorum. Takımdan ayrılan olursa sayı değişecektir.

Bonservis bedeli ortalama 4m civarı olsa -12m civarı ile tamamlamış oluruz. Şampiyonlar ligine katılmamız şart oğlu şart.

Yoksa seneye yine FFP anlaşması kaçınılmaz gözüküyor.
Adamlar bonuslar ile 15 diye acikliyor bizim taraftar 12 yaziyor kime gore neye gore 12 kardesim.Sizin gibi taraftar olmaz olsun.

Evander nerdeyse 5 yıldır konuşuluyor kimse almıyor ne hikmetse bize kitleyecekler kesin umarım gelmez gerekirse Akbaba oynasın o eleman gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt