GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 44

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
44/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pedro ve fb haberini fabrizio romano'dan görünce afalladım . doğruysa eğer bu yönetimden de hiç bir cacık olmayacağı artık kesinleşir.

Hacı 100 bin euromuz yok diye zamanında corneliousu alamamış kulübüz yav.
2.6 milyon euroya bonservisli oyuncu alınıyor bu devirde.
Torrentin sözleşmeden çıkmak için 40 takla atıp işi gelecekte arabuluculuk hizmetine bıraktık. 2.6 okey ama adam belki peşin verin bu parayı diyor o konuyu bilmiyoruz ki.
Ha bütün bu boklar ta cengiz yönetiminden beri olan iletişim sıkıntısı. Her gelen şöyle yapacağız böyle yapacağız taraftarla iç içe olacağız diyip 10 gün sonra arazi oluyor.
üstat sana sonuna kadar hak veriyorum. ben trik 2.6m verelim demiyorum. aradaki fark 1.6m ise bir şekilde halledilebilirdi fenere kaptırmak yerine. ben o taraftayım. 1.6m de az para değil tabi ama ben daha öncede yazmıştım burada hayattaki tek şımarıklığım Gs. işin muhasebe tarafından biraz şov tarafına odaklıyım bu yuzden.

pedro ve fb haberini fabrizio romano'dan görünce afalladım . doğruysa eğer bu yönetimden de hiç bir cacık olmayacağı artık kesinleşir.
Fabrizio kaynak olarak Di Marzio'yu göstermiş zaten. Di Marzio elit seviye olabilir ama zaman zaman yurt dışı transferlerde patladığı oluyor. Tier konusunda da belirtmiştim. Pedro transferinden bağımsız olarak söylüyorum, her söylediğine resmi açıklama gözüyle bakılmaması gereken bir isim.

sırf komisyon cukkalamak için, oyuncu destekli ezeli rakip kartını oynadılarsa, resmi siteden açıklama yapılıp def edilmeli pedro ve menajeri. eğer bu stratejiyi yaptılarsa bir dakika daha görüşülmemeli bence. istediği takıma gidebilir. göreceğiz hangi şartlara hangi takıma gittiğini.

Fabrizio kaynak olarak Di Marzio'yu göstermiş zaten. Di Marzio elit seviye olabilir ama zaman zaman yurt dışı transferlerde patladığı oluyor. Tier konusunda da belirtmiştim. Pedro transferinden bağımsız olarak söylüyorum, her söylediğine resmi açıklama gözüyle bakılmaması gereken bir isim.
alfredo da kendi haber girmiş. dün fenerbahçenin ilgisi var diyende oydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt