Para sorunu olmasaydı zaten Jesus deli gibi Carvalho istemiş oraya. Garip bir transfer dönemi geçiriyorlarİstenen paralar az değil, son kurşunlarını da santrafora atacaklar.
Para dertleri olmasa Arao gelmezdi.
Sanmam yani.
Para sorunu olmasaydı zaten Jesus deli gibi Carvalho istemiş oraya. Garip bir transfer dönemi geçiriyorlarİstenen paralar az değil, son kurşunlarını da santrafora atacaklar.
Para dertleri olmasa Arao gelmezdi.
Sanmam yani.
cenk ergun,ayhan ve okan hocayla 2 gun önce olievrayı karsıladı.mutlu ve güler yuzluyduİstifa olayi dogru mu acaba
Haluk da yönetim karıştı zamani gelince aciklayacagim fln diyordu bu olay demek ki
Daha geleli 1 ay olmusken bu tarz tatsizliklar yasaniyorsa bu seneden de keselim ümidimizi
üstat sana sonuna kadar hak veriyorum. ben trik 2.6m verelim demiyorum. aradaki fark 1.6m ise bir şekilde halledilebilirdi fenere kaptırmak yerine. ben o taraftayım. 1.6m de az para değil tabi ama ben daha öncede yazmıştım burada hayattaki tek şımarıklığım Gs. işin muhasebe tarafından biraz şov tarafına odaklıyım bu yuzden.Hacı 100 bin euromuz yok diye zamanında corneliousu alamamış kulübüz yav.
2.6 milyon euroya bonservisli oyuncu alınıyor bu devirde.
Torrentin sözleşmeden çıkmak için 40 takla atıp işi gelecekte arabuluculuk hizmetine bıraktık. 2.6 okey ama adam belki peşin verin bu parayı diyor o konuyu bilmiyoruz ki.
Ha bütün bu boklar ta cengiz yönetiminden beri olan iletişim sıkıntısı. Her gelen şöyle yapacağız böyle yapacağız taraftarla iç içe olacağız diyip 10 gün sonra arazi oluyor.
O yangın harlandı ve söndü rdaş geç kaldın.pedro ve fb haberini fabrizio romano'dan görünce afalladım . doğruysa eğer bu yönetimden de hiç bir cacık olmayacağı artık kesinleşir.
maaşı problem değil tr kulupleri için ama betis yüksek bonservis istiyor. 9myi kimse vermez carvalho için. sözleşme uzatmayı umdukları için bu fiyatı cekiyorlar bencePara sorunu olmasaydı zaten Jesus deli gibi Carvalho istemiş oraya. Garip bir transfer dönemi geçiriyorlar
Fabrizio kaynak olarak Di Marzio'yu göstermiş zaten. Di Marzio elit seviye olabilir ama zaman zaman yurt dışı transferlerde patladığı oluyor. Tier konusunda da belirtmiştim. Pedro transferinden bağımsız olarak söylüyorum, her söylediğine resmi açıklama gözüyle bakılmaması gereken bir isim.pedro ve fb haberini fabrizio romano'dan görünce afalladım . doğruysa eğer bu yönetimden de hiç bir cacık olmayacağı artık kesinleşir.
başakşehirden ayrılıyor emre çolak dönüyor heralde![]()
İsmi gibi tipinde de hayır yok.
yangını kim söndürdü ki. romano boş atmaz genelde bence fener bi şerefsizlik çeviriyor yine tetikte olmak lazımO yangın harlandı ve söndü rdaş geç kaldın.
alfredo da kendi haber girmiş. dün fenerbahçenin ilgisi var diyende oyduFabrizio kaynak olarak Di Marzio'yu göstermiş zaten. Di Marzio elit seviye olabilir ama zaman zaman yurt dışı transferlerde patladığı oluyor. Tier konusunda da belirtmiştim. Pedro transferinden bağımsız olarak söylüyorum, her söylediğine resmi açıklama gözüyle bakılmaması gereken bir isim.
Komisyon sözü almıştır 2.6 m euro'dan 0.6 m euro'sunu verme sözü karşılığında haber yaptırmıştır.yangını kim söndürdü ki. romano boş atmaz genelde bence fener bi şerefsizlik çeviriyor yine tetikte olmak lazım