GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 42

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
42/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız hakikaten bu kadar mide bulandıran bir camia olamaz ya. son 25 yıldaki ezici üstünlüğümüz tam başkanlarının delikanlı çağına denk gelmiş bayağı üzmüş belli ki. sahalarında kupa kaldırınca ışık kapatmalar, yenince tirbünden atlamalar falan.

adamlarda ne bir plan var ne bir proje. gs bir isim ile ilgilensin, son virajda gideyim 1.5 2 katını vereyim, onlar başa dönsün zaman kaybetsin bla bla bla.

millet liverpool ile, milan ile, lyon ile, barca ile rekabet eder. bizim kaderimize bak :d

Bugün gelmek için bunları yaptıran menajer yarın daha iyi şartlar bulursa verin bonservisimizi gideyim diye ortalığı diye yıkabilir.
Yada atıyorum güzel parlattın seneye 10 milyon teklif geldi menajeri bana ne lan 5 milyon da ben istiyorum bana versinler dediğinde tamam satış parasının yarısını sana verelim yeter ki biz zarar edelim deriz.

Böyle çeteleşmiş menajerlerin oyuncularından uzak durmak gerekiyor. Bir benzeri de ahmet bulut işte. Benzer profildeki menajerleri kulüpten içeri sokmayacaksın. Gerekiyorsa o parayı scout ağına yada tesisleşmeye harca ama yine de menajerlere verme

Son düzenleme:
Evander geçiş oyununu çok iyi oynayabilecek, iyi de saha görüşü olan birisi. Tam bir 10 numara değil kesinlikle. Modern 8 (8.5) numara profili var. Bizimle adı ilk geçtiği döneme göre de kendisini çok geliştirdi, saha için sorumluluğu eline alan, orta sahanın liderliğini üstelenen, oyunun içinde sürekli aktif kalan birisi artık. Maliyetini bilmiyorum, sadece isminin geçtiğini gördüm.

Pedro'yu biz Okan hocanın söylemlerinden de yola çıkarak çift forvetin tamamlayıcısı, gezgini olarak kullanacaktık. Pedro bitiriciliği yüksek, ayakları kaliteli ve kalenin yerini bilen birisi, istenilen profil buydu. Ne Evander ne Nedim ne de Harit bu profilde futbolcular değil. Ama aralarında forvete yakın oynatılıp, o bölgeyi karıştırabilecek isim belki Nedim Bajrami olabilir ama o bile Pedro'ya çok uzak bir profil. Eğer Okan Buruk çift forvet oynatmak istiyor, forvet arkası arıyorsak takip ettiğim kadarıyla Talisca ve Pedro dışında basında o profilde kimseyle adımız geçmedi. Umarım Okan hocanın kafasındaki oyuna uygun nokta atış isimler getirilir.
Hırvat bir oyuncu vardı birde Vydra gibi bir şeydi adı o da Pedro tarzı biri.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene de 8-13 arası takılır dururuz gibi görünmekte
nopes5.gif

bende bu transferde yönetmi destekliyorum.haddinden fazala para verilmemeli ne kadar iyi topcu olursa olsun.fb alıyosa alsın
bizim 4,5'a anlaştığımız adamı kimse 6,5+bonuslar verilsin menajer komisyonu ödensin istemez zaten.

Şu konuda hemfikiriz forumca; uğraşılan adamlar çok fazla dillere düşüyor ve süreç de hep uzuyor. Ortaya çıktığı gibi bitse sorun yok fakat uzadıkça bize eksi olarak dönüyor. Bitiremiyoruz transferi. Bir adam üstünde bir ay uğraşmak ve alamamak sinir zıplatır. Yapamıyorsan yapamıyorum sebepleri bu de açıklama yap. Hep oldu olacak, komisyon düşüyor yarına randevumuz var bla bla

2.6 milyon euroya abd başkanı olacak o moruğu bile devreye sokarsın güzel kardeşim az para mı yav. Kulüpler anlaşmış oyuncu istiyor olay senin paşa gönlünü iknaya kalmış ve avukatlık ücretim bu diyorsun. Olay az buçuk panik ile en kötü 1.8 civarında buluşmaya bakıyor.
Ne için, yarım saate hazır şablondan bir sözleşme doldurup yazıcıdan bastırman için.
az para değil zaten tam olarak ondan bahsediyorum. bu parayı istiyorsa işi uzatmaya bile gerek yok. günlerdir yok torino yok valencia. en son da fb haberi çıktı italiadan, üstelik bu defa haberin kaynağı fabrizio ve di marzio. bu muhabirlere neredeyse done deal yazdıracak kadar ısmarlama haber yaptırmak o kadar basit ise bunları tüm dünya gözünde fazla büyütmüş demek. biz de silelim yanlarından top tier 1 yazısını o halde.

madem bu menajer bu kadar tehlikeli ve böyle ali cengiz oyunları yapacak kadar güç sahibi, resmi ağızdan bir açıklama ile buna kuruş yok pedro gündemden çıkmıştır diye açıklayalım bitsin. bizden çok muhasebecilik yapan mı var, destek oluruz.

Nexus denilen yavşakları paylaşanlar umarım akıllanmıştır.

Ne mal oldukları ortaya çıkmış.
Di Marzio haberini görünce hemen zıplamışlar sanki kendilerinin bir şeyden haberi varmış gibi. Sonra kuşların duyumcu yalanlayınca da R yapıyorlar. Ülkenin medyası da spor medyası da sosyal medyası da her şeyi üçkağıtçılık üzerine kurulu.

Abv sizin derdiniz galatasarsy falan değil ozman

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben artık bu tür haberlerde medyaya kızmıyorum.medyada Galatasaray düşmanı çok.Fakat bunlar tamamen bizim hatamız.

Diğer klüpllerin yönetimlerine helal olsun.Adamlarda senelerdir böyle kavgalar ,ayrılışlar duymuyoruz.Eee klübünü gerçek anlamda seviyorsan çıkmaz tabiki böyle bizdeki gibi kavgalar ayrılıklar.

Bizde sevgi,aşk hep sözde.Hobi niyetine takım tutuyorlar işte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Joaoya ve menajerine yarina kadar sure vereceksin olmuyosa olmayacak.

Gueye zaten olmadı, hemen alternatiflere gec sonuc almaya calis.

Bi adam 1 ay kovalanmaz ki yaw
alternatiflerin de as topçularla uzaktan yakından alakası yok. pedro yerine evanderi yazıyorlar ikisiyle aynı oyunu oynamak mümkün değil. pedro olmadı diye sistem değiştireceksek de saçma olur bu nasıl planlama derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt