Way be pedro fb yuzunde hareketlilik varmis bi kerede hayirli bi hareketliik olsa sasarim
Maliyet bizde az para vermiyoruz aslındaBu joao bu kadar iiyise
Millet deli gibi hucum oyuncusu ararken niye bizden baska kimse sulanmiyor
Oyuncuyu beğenmiyorum demedim ki izlemedim videodan kanaat getirilmez he illa sıkacaksak beni etkilemedi son vuruşu vs zayıf geldi yaniliyorumdur iddiam yok ama Uber bir yetenek olmadığı aşikar olup bitilecek. Zaten kayda değer bir oyuncu aldık onu da tanımıyorum onla alakalı da gezgin gibi gezmiş dikiş tutturamamis bir adam dedim ki kariyeri öyle keşke beğenilecek bir durum olsa da beğensem, Gueye gelse beğenirim dedim daha önce ama gelmeyeceğini o zaman da söylemek ve tahmin etmek zor değildi.Renkdaş sende hiçbir oyuncuyu begenmiyon ya. Bu sene iyi transfer yaptı dediğin biri var mi
Ortasahada yeteri sayıda topçumuz yok. Yedeklemek lazım o bölgeyi. Baran da a takımda orada oynayabilecek topçu değil bence.Sadece lig olduğu için yedek olarak Baran Aksaka, Berkan orayı kurtarır diye düşünüyorum. Taylan'a teklif gelirse genç bir yedek düşünülebilir.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rtaş bu kuşların resmi hesap gibi dedikleri bir eleman varmış, o yalanlamış.Hocam doğru olma ihtimali de var. Önyargılı olmamak lazım.
üstat ne anladın bu işten. kesin bir kanıya varabildin mi
Özet olarak ne oluyor gelişmeleri aktar plsOrtasahada yeteri sayıda topçumuz yok. Yedeklemek lazım o bölgeyi. Baran da a takımda orada oynayabilecek topçu değil bence.
Gomis'e 500 bin verme Alan'ı filan elinden kaçır git Diagne'ye 15m ver.
Gedson'u alma Casper Cica'ya 6.5m euro ver.
İyi kanatları kaçır depresif Morutan'a 6m euro para ver.
Orta saha alma defansa 20m euro yakın para göm.
İyi oyuncuyu alma her sene menajer kazıklarına 2-3m maliyet göm. Etebo,Gustavo vs
Sanırsın mükemmel yönetiliyoruzda elimizden kaçan oyuncunun yerine iyi birini bulacaz. 1-2 oyuncu planlaması ile yürüyoruz işte. Onlarıda alacaksın.
talisca veya sortloh daha dogru olurdu bizeBu arada ben olsam bu Pedro transferinden çekilirim.
bunlar gerçekleşir kadroları şişmeye devam ederse Arda için ne olur, 1500 dk oynama şartı yerine gelmez 5 milyona çıkış maddesi aktif olur. Bakar yoluna her türlü.En çokta Arda Güler'e üzülürüm gerçekten saçma işler peşindeler oysa ihtiyaçları olan oyuncu ciddi iyi bir forvet Belotti- Sörloth gibi Arda'yı iyi değerlendirmeler sene sonu çok ciddi paralar kazanabilirler ama.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolpa ya işte transfer zora girmesin diye öyle demek zorundaydım bla bla der geçer gelinceRtaş bu kuşların resmi hesap gibi dedikleri bir eleman varmış, o yalanlamış.
Joao fbye gitti geldi. Başka bi bk yokÖzet olarak ne oluyor gelişmeleri aktar pls