GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 40

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
40/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1657711950383.webp

Renkdaş sende hiçbir oyuncuyu begenmiyon ya. Bu sene iyi transfer yaptı dediğin biri var mi
Oyuncuyu beğenmiyorum demedim ki izlemedim videodan kanaat getirilmez he illa sıkacaksak beni etkilemedi son vuruşu vs zayıf geldi yaniliyorumdur iddiam yok ama Uber bir yetenek olmadığı aşikar olup bitilecek. Zaten kayda değer bir oyuncu aldık onu da tanımıyorum onla alakalı da gezgin gibi gezmiş dikiş tutturamamis bir adam dedim ki kariyeri öyle keşke beğenilecek bir durum olsa da beğensem, Gueye gelse beğenirim dedim daha önce ama gelmeyeceğini o zaman da söylemek ve tahmin etmek zor değildi.

Gomis'e 500 bin verme Alan'ı filan elinden kaçır git Diagne'ye 15m ver.
Gedson'u alma Casper Cica'ya 6.5m euro ver.
İyi kanatları kaçır depresif Morutan'a 6m euro para ver.

Orta saha alma defansa 20m euro yakın para göm.
İyi oyuncuyu alma her sene menajer kazıklarına 2-3m maliyet göm. Etebo,Gustavo vs

Sanırsın mükemmel yönetiliyoruzda elimizden kaçan oyuncunun yerine iyi birini bulacaz. 1-2 oyuncu planlaması ile yürüyoruz işte. Onlarıda alacaksın.

Joao pedro hakkında pek fikrim yok.İşde videolardan seyrettiğimiz kadar biliyoruz.
Arkadaş bu çapsız yöbeticiler adamı çıldırtır.Yahu bu adamın faydalı olacağını düşünüyorsan iyi araştırma yapmışsan sokayım bir,iki milyona al arkadaş al.Sokayım sizin pazarlığınıza.yahu sen daha alacağın adamda şüphelerin varki hala bir,iki milyonun hesabını yapıyorsun.
Bunu sadece pedro için söylemiyorum.

Yeter yahu senelerdir aynı halt..,
Şu taraftarı bilgilendirin arkadaş.Bu kadar zor mu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En çokta Arda Güler'e üzülürüm gerçekten saçma işler peşindeler oysa ihtiyaçları olan oyuncu ciddi iyi bir forvet Belotti- Sörloth gibi Arda'yı iyi değerlendirmeler sene sonu çok ciddi paralar kazanabilirler ama.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlar gerçekleşir kadroları şişmeye devam ederse Arda için ne olur, 1500 dk oynama şartı yerine gelmez 5 milyona çıkış maddesi aktif olur. Bakar yoluna her türlü.

pedro fb haberi doğru ise -> fb ağır mal. yıllardır gs'ın ilgilendiği oyuncuya, ihtiyacı olmamasına rağmen daha yükseğini vere vere burnu b.ktan kurtulmadı, battı.

pedro fb haberi yalan ise -> pedro'nun menajeri tam bir operasyon ç.

ben burada alınacak her kararda yönetimin arkasındayım. süreç boyunca da yönetimi eleştirmem. adamlar daha ne yapsın? oyuncu ile kulüp ile anlaşmışlar. çakal bir managere oyuncunun yıllık ücretinden fazla komisyon verecekler hea? karakterli bir duruş sergileyip s.. çekmişler işte mis gibi. beğenirsen gel gs'a, kazıklayabilirsen zengin çocuğu orada.

son yorumum, oyuncunun karakterine bağlı olarak, eğer gs'da oynamak istiyorsa gelir. menageri ile birlikte çakallık peşinde ise zaten gittiği takıma fayda da etmez, geçiniz.

şampiyon olacak kadroyu kurabileceksek bu çalımların önemi yok.ama ne gueyeyi aldık ne de yedeğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt