Arif Çelik
Hocaların Hocası
bu joa pedro olayı fiyat arttırmak için olabilir. mal gibi hemen fener istiyor diye fiyat arttırmamak lazım bekleyip görelim.
Başka oyuncuyla görüşebilirsin? Sence var mıdır ellerinde muadili bir alternatif cevap vereyim hayır.pedro fb haberi doğru ise -> fb ağır mal. yıllardır gs'ın ilgilendiği oyuncuya, ihtiyacı olmamasına rağmen daha yükseğini vere vere burnu b.ktan kurtulmadı, battı.
pedro fb haberi yalan ise -> pedro'nun menajeri tam bir operasyon ç.
ben burada alınacak her kararda yönetimin arkasındayım. süreç boyunca da yönetimi eleştirmem. adamlar daha ne yapsın? oyuncu ile kulüp ile anlaşmışlar. çakal bir managere oyuncunun yıllık ücretinden fazla komisyon verecekler hea? karakterli bir duruş sergileyip s.. çekmişler işte mis gibi. beğenirsen gel gs'a, kazıklayabilirsen zengin çocuğu orada.
son yorumum, oyuncunun karakterine bağlı olarak, eğer gs'da oynamak istiyorsa gelir. menageri ile birlikte çakallık peşinde ise zaten gittiği takıma fayda da etmez, geçiniz.
rossi yerine oynatırlarayrıca fb alırsa nasıl bi yapıda oynayacaklar onu da kestiremiyorum
Valla biz kimle oynayacağız asıl o daha büyük dert sanki kime elini arsa yönetim yan yattı çamura battı hikayeleri ile ilk lig macinda geçen yıldan kötü kadroyla sahaya çıkacağızayrıca fb alırsa nasıl bi yapıda oynayacaklar onu da kestiremiyorum
üstat ne anladın bu işten. kesin bir kanıya varabildin mi
Flamengo dizilişi (4-1-3-2) planlıyor Jesus ama Pedro olmaz.ayrıca fb alırsa nasıl bi yapıda oynayacaklar onu da kestiremiyorum
35i nerden kırdın reis%65 hakiki gibi