Cenk Ekim
10 Numara!
Ederse etsin yav 3 lük adamı 5e alıyor sonra da iş bitirmiş gibi lanse ediliyor çakma monçi.cenk ergün istifa vermiş dö kabul etmemiş söylentileri var, yönetim 6 aya kalmaz seçim gündemiyle meşgul olur gibi
Ederse etsin yav 3 lük adamı 5e alıyor sonra da iş bitirmiş gibi lanse ediliyor çakma monçi.cenk ergün istifa vermiş dö kabul etmemiş söylentileri var, yönetim 6 aya kalmaz seçim gündemiyle meşgul olur gibi
Ilk sercan dikme ayısı mı yoksa dede mi vermişti rize+bjk haberini?birebir benzer süreci rize bjk gedsonda yaşamıştık. aleyhimize sonuçlanmıştı. we'll see
umarım tam tersi olur bu sefer
hesabı da gizlideymiş. tam bir piccioli
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
7Mluk oyuncu dğl pedro. Fener o parayi vermisse hayirli olsun asla uzulmem.pedro ve fb haberini fabrizio romano'dan görünce afalladım . doğruysa eğer bu yönetimden de hiç bir cacık olmayacağı artık kesinleşir.

ya yok abievander tam top cambazına benziyor seferi bilemiyom
ben ilk rodoptan görmüştüm reis. diğerini takip etmiyorum hiçIlk sercan dikme ayısı mı yoksa dede mi vermişti rize+bjk haberini?
ben ilk rodoptan görmüştüm reis. diğerini takip etmiyorum hiç
Batmak ayrı, borcun arşa çıkması ayrı. Gelirin giderinden az olduğu her anda acısını ileride çekersin.Hocam bakış açın belki değişir diye söylüyorum çok iddialı değilim bu görüşümde fakat Türkiye gibi bir yerde hiçbir büyük kulup batmaz yıllarca kendi aralarında ekonomik dengeyi döndürüyorlar bari biz taraftarlar muhasebecilik oynamadan futbolun eğlence ve kalite kısmı ile ilgilenelim.kuluplerin borçları milyarlarca dolar sene sonu 50 milyon euro zarar etmezsen de yaklaşık 100 sene borçsuz olursun ki buna da inanmıyorum bu kapital düzende.Bence siz de duygusal bakış açısını keyif kısmına ayırın.
Açıkcası 15 milyona Marcao'nun satılmasını hatta 50 milyona bile satılmasını bir taraftar olarak istemem temel nedeni de Marcao gibi oyuncuyu kendi formamla izleyip keyif almak isterim 50 milyona da satsalar bu para kapital düzende 5 dk da eksiye düşer.Taraftara da sadece hayıflanmak kalır.
ben ilk rodoptan görmüştüm reis. diğerini takip etmiyorum hiç
Evander gerçekten de iyi bir futbolcu. Transfer yapamamasının sebebi kulübünün bonservis beklentisinin yüksek olması. Talipleri olmayan birisi değil zaten. Onyeka, Cajuste satışlarında olduğu gibi yüksek bir bonservis bekliyorlarmış. Ben maliyetini bilmiyordum bizimle haberleri çıktığında bu sezon, o paraları da biz veremeyiz zaten şu an. Yoksa Evander kaliteli bir isimRenktaş Evander bu kadar iyi olsa sana bırakmazlar yav. Oyuncu gelmiş 24 yaşına bir biz mi potansiyelinin farkına vardık bir de hücum oyuncusu bu. Senin dediğin Brezilya liginden 24-26 yaşında 5m oyuncu alıp bu oyuncu çok iyi çıkacak demeye benzer. Bu gibi liglerden belli bir yaşını geçmiş oyuncuya yüksek bonservis verilmez. Kaç takım patladı böyle.
Madem Pedro'nun maliyeti yüksek o zaman gideceksin Nwakeme, Visca gibi bizim lige geldiği zamanki ucuzlukta adam bulacaksın, hiç değilse adamlar ucuz patlarsa zararın az olur. Pedro gibi direk katkı verecek adam yerine sırf 24 yaşında diye danimarka liginden kaç senedir çıkmayan adama 8-10m bayılmak salaklıktır geçen seneden akıllanılmadı mı?
Yav fener de ayrı bir vaka bu zamana kadar pedro'yu farkedememişler mi. Valencialar geldi, aldılar da aldılar. 3 senede 100 oyuncu almış herifler 0 başarı. Net zarar 200 milyon euro civarı. Gidip coin falan satıp borsa manipülasyonu araya sponsor bulma kendi cebinden 100 milyon euro hibe ile dönüyorlar.üstat sana sonuna kadar hak veriyorum. ben trik 2.6m verelim demiyorum. aradaki fark 1.6m ise bir şekilde halledilebilirdi fenere kaptırmak yerine. ben o taraftayım. 1.6m de az para değil tabi ama ben daha öncede yazmıştım burada hayattaki tek şımarıklığım Gs. işin muhasebe tarafından biraz şov tarafına odaklıyım bu yuzden.
tabi ki 7 milyon verilmez ama bizim yönetimlerin her transferi sakız gibi uzatıp ortalık malı yapması insanı sinirlendiriyor. alacaksan isim haftalarca ortalığa saçılmadan al almayacaksan da eyvallah de başka adama yönel.7Mluk oyuncu dğl pedro. Fener o parayi vermisse hayirli olsun asla uzulmem.
Kırk fahişe bir araya gelse böyle bir fahişe çocuğu doguramaz
önce doğrular gibi bunu yazıyor sonra kolpa demeye getiriyor. pedro'nun p'si yokken italyadan gelmişti haber ilk. şimdi de bişey bildikleri yok yorumda bulunuyorlar.
bunun da ahı varsa biz ayvayı yemişiz demektir.