Kahkaha atmıştım bunu okuduğumda.Gerildim yine
Kahkaha atmıştım bunu okuduğumda.Gerildim yine
Doğru diyorsunuz çok para harcayan garanti olur diye bir şey yok.Ama ben şahsi olarak ; şartlar ne olursa olsun genç oyuncuyu alt yapıdan alınmasını , kaliteli ayağa da para harcanması taraftarıyım.Batmak ayrı, borcun arşa çıkması ayrı. Gelirin giderinden az olduğu her anda acısını ileride çekersin.
En önemlisi yarın hükümet değişince futbol kulüplerine desteğin de biteceğini düşünüyorum, ya ciddi yaptırımlar gelecek ya da satılacak.
Ek olarak çok para harcayan şampiyon olur diye bir garanti de yok.
Evt aynisini yazdim ama yapacak bisey yok en azindan ayni mevkinin adamini getirsinleralternatiflerin de as topçularla uzaktan yakından alakası yok. pedro yerine evanderi yazıyorlar ikisiyle aynı oyunu oynamak mümkün değil. pedro olmadı diye sistem değiştireceksek de saçma olur bu nasıl planlama derler
izleyelim

İlk sayfaaaa

Oyuncu alma konusunda birebir benzer düşüncedeyim.Doğru diyorsunuz çok para harcayan garanti olur diye bir şey yok.Ama ben şahsi olarak ; şartlar ne olursa olsun genç oyuncuyu alt yapıdan alınmasını , kaliteli ayağa da para harcanması taraftarıyım.
Alt yapının mantığı genç yetenek ve rotasyon oyuncusu çıkarmak.Kaliteli oyuncuya da para harcanmalı
Morutan genç yetenek ama ben para verilmesinden yana değilim onun yerine rüştünü ispatlamış kişilere para harcanmalı imkanının maksimumu ile.Pedro 6.5 ise çok para değil büyük kulüp için olmamalı da.Rotasyona Ömer aytaç emre gibi adamlar alınmamalı pedro'ya 6.5 harcanmalı mantığım bu.
uzaj.pedro kim yav
transferdede böyle hadi #cimbom #hala cimbom