GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 49

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,3K
Sayfa
49/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batmak ayrı, borcun arşa çıkması ayrı. Gelirin giderinden az olduğu her anda acısını ileride çekersin.

En önemlisi yarın hükümet değişince futbol kulüplerine desteğin de biteceğini düşünüyorum, ya ciddi yaptırımlar gelecek ya da satılacak.

Ek olarak çok para harcayan şampiyon olur diye bir garanti de yok.
Doğru diyorsunuz çok para harcayan garanti olur diye bir şey yok.Ama ben şahsi olarak ; şartlar ne olursa olsun genç oyuncuyu alt yapıdan alınmasını , kaliteli ayağa da para harcanması taraftarıyım.

Alt yapının mantığı genç yetenek ve rotasyon oyuncusu çıkarmak.Kaliteli oyuncuya da para harcanmalı

Morutan genç yetenek ama ben para verilmesinden yana değilim onun yerine rüştünü ispatlamış kişilere para harcanmalı imkanının maksimumu ile.Pedro 6.5 ise çok para değil büyük kulüp için olmamalı da.Rotasyona Ömer aytaç emre gibi adamlar alınmamalı pedro'ya 6.5 harcanmalı mantığım bu.

IMG_1228.webp

Doğru diyorsunuz çok para harcayan garanti olur diye bir şey yok.Ama ben şahsi olarak ; şartlar ne olursa olsun genç oyuncuyu alt yapıdan alınmasını , kaliteli ayağa da para harcanması taraftarıyım.

Alt yapının mantığı genç yetenek ve rotasyon oyuncusu çıkarmak.Kaliteli oyuncuya da para harcanmalı

Morutan genç yetenek ama ben para verilmesinden yana değilim onun yerine rüştünü ispatlamış kişilere para harcanmalı imkanının maksimumu ile.Pedro 6.5 ise çok para değil büyük kulüp için olmamalı da.Rotasyona Ömer aytaç emre gibi adamlar alınmamalı pedro'ya 6.5 harcanmalı mantığım bu.
Oyuncu alma konusunda birebir benzer düşüncedeyim.

Transfer ilk 11e yapılmalı, rotasyon alt yapıdan olmalı. Arada da genç potansiyelli oyuncular serpiştirilmeli. Morutan önemli bir yetenekti ancak hala anlamadığım şekilde sahada naptığını bilmez hale geldi. Orada bir tercih yapıldı, Ghezzal'ın 1 yıllık maaşı bonservis olarak verildi Morutan'a, maaşı da düşük. Bu tarz transferlerde de anında vazgeçmemek gerekiyor çünkü 1 sene patlasa zaten verdiğin para geri döner.

O yüzden düşük bonservis orta üstü maaş ya da yüksek bonservis düşük maaş olabilir direkt 11 adamı için. Lakin 30 yaşında adama 6.5 bonservis 2.5 maaş dünya yıldızı değilse bize çok lüks. Mesela Sergio doğru transferdi benim gözümde çünkü bonservisi makuldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt